🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

adamlar macunu acıp kullanıp gerisini iade etmis sanırım o.O2
Ben amazon ilk Turkiye ye geldiginde islemci alip anakarti uptade edip geri iade etmistim kabul etmislerdi

Alıntıyı görüntüle
Yıllar önce yaşadığım sorunu tekrar yaşıyorum bu hane halkı sorununu çözebilen var mı? Ulan kesin sipariş verip iptal edip durdum diye oldu
Hocam yıllar önce ben zamanında 500tl üzerinde %10 kampanyası vb varken bir sürü dove sabun alıyordum 40lı falan. Aldıktan kısa bir süre sonra daha da sabun ucuzlayınca tekrar fln alabiliyordum. Yine sabundan alırken aynı bu mail geldi ve bir çok ürünü satın alamıyordum. Galiba o kategoriden alışverişte ban yedim. Sonrasında sürekli müşteri hizmetlerine bağlanıp bu duruma itiraz ediyordum, talep açıyordum ve beni satıcı sandıklarından itiraz talebimi reddediyorlardı. Aylarca sürekli bu talebi açıyordum ve red alıyordum. Sonrasında artık patladım bireysel tüketiciyim vs vs satış yapmıyorum diye tekrar talep açtılar ve bu sefer banım kalkmıştı. Mail sslerini ekledim.

Ekler

• Screenshot_20251112_002804_Gmail.webp
    Screenshot_20251112_002804_Gmail.webp
    126.9 KB · Hit: 164
  • Screenshot_20251112_002810_Gmail.webp
    Screenshot_20251112_002810_Gmail.webp
    125.2 KB · Hit: 164
Hocam yıllar önce ben zamanında 500tl üzerinde %10 kampanyası vb varken bir sürü dove sabun alıyordum 40lı falan. Aldıktan kısa bir süre sonra daha da sabun ucuzlayınca tekrar fln alabiliyordum. Yine sabundan alırken aynı bu mail geldi ve bir çok ürünü satın alamıyordum. Galiba o kategoriden alışverişte ban yedim. Sonrasında sürekli müşteri hizmetlerine bağlanıp bu duruma itiraz ediyordum, talep açıyordum ve beni satıcı sandıklarından itiraz talebimi reddediyorlardı. Aylarca sürekli bı talebi açıyordum ve red alıyordum. Sonrasında artık patladım bireysel tüketiciyim vs vs satış yapmıyorum diye tekrar talep açtılar ve bu sefer banım kalkmıştı. Mail sslerini ekledim.
Algoritmaları o kadar bozuk ki ne aldıysam 1 adet aldım hiç toplu alım yapmadım konu içerisinde ki arkadaşlar biliyor bazı aldıklarımı iptal ettiğim iade ettiğim oldu adamlar beni banladı 18 tane mouse alan adam var onu banlamıyor

Algoritmaları o kadar bozuk ki ne aldıysam 1 adet aldım hiç toplu alım yapmadım konu içerisinde ki arkadaşlar biliyor bazı aldıklarımı iptal ettiğim iade ettiğim oldu adamlar beni banladı 18 tane mouse alan adam var onu banlamıyor
banlı kalmak istemiyorsanız mh ile al satçı olmadığınızı açıkça belirterek talep açtırmanızı öneririm. Al satçı olmayıp da böyle çok mağdur var. qla ban diye geçiyor galiba. Webde qla ban yazınca bayağı sonuç çıkıyor.

Ben 4 veya 5 defa banlandım. Lipton çay satıyordu 3 al 2 öde gibi, 3 aldım banlandım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm baktılar evet ticaret değil deyip açıldı. Monitör aldım yine banlandım. Yine baktılar yine açtılar. Canları sıkıldıkça konuşuyoruz.

Buds 3 pro aldım 5k gümüş renk. İade eden lavuk açıp bakmış denemiş beğenmemiş iade etmiş hiçbir kusuru yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,185
Üyeler
184,409
Son üye
mannaz
Geri