Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

Hocam 13-14 altı çocuklara kim olursa olsun en başta çok vermek istemem ama saygılı iyi tanıdığım biriyse şunu bunu yapma diyerek mesela oyun rekabetçi ise dereceli girme diyerek belki veriyorum.

erkek kardeşim 6 yaşında 4 yaşında fln gamepad bağlayıp veriyordum pcden hikayeli oyun oynuyordu son 1 senedir mobil oyunlara baya sardı ama işte beraber oyunu bırakmaya çalışıyoruz ki ben sırf onu kırmamak için giriyorum boş zamanımızda parka götürüp zaman geçirmek daha iyi hissettiriyor yada satranç oynamak baya mutlu oluyor

benim projem var hocam esporcu yapcam cocugu oyuzden 5 6 yasından sonra baslar gibi

Dün evde değilken misafir veledi gelmiş oynamış bide üstüne space tuşuna yazı yazmıştı çektim iki tane ağzına ağlıyarak ayrıldı evden

Fişi çeker şalteri kapatırım boşuna masrafa gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün evde değilken misafir veledi gelmiş oynamış bide üstüne space tuşuna yazı yazmıştı çektim iki tane ağzına ağlıyarak ayrıldı evden
Hak etmiş

Hocam 13-14 altı çocuklara kim olursa olsun en başta çok vermek istemem ama saygılı iyi tanıdığım biriyse şunu bunu yapma diyerek mesela oyun rekabetçi ise dereceli girme diyerek belki veriyorum.
Söz dinliyorsa herkese verilir aslında ama bazıları gerçekten azmış gibi davranıyor hiç bu toplara girmeyeyim dedirtiyor

kalk lan derim ensesine vurduğum gini yere serilir

Söz dinliyorsa herkese verilir aslında ama bazıları gerçekten azmış gibi davranıyor hiç bu toplara girmeyeyim dedirtiyor
Aynen öyle hocam güvenebilsem evden bile çıkarım pc yi verip

Misafir çocuğu forumda birinin bilgisayarının üzerine istemişti o aklıma geldi

Bundan yaklaşık 10 15 yıl önce kuzen daha 3 yaşlarındaydı bebe gitmiş masanın üzerine çıkmış yürümüş farenin orta tekerleğini kırmıştı. Tövbeliydim ama aynı bebeye geçenlerde ilk defa pcyi verdim cs oynarken lavuk gitmiş yine orta tekerleği bozmuş yine üzerinde tepindi heralde bi 10 yıllığına daha tövbe ettim akıl yaşı 18 i geçmemiş kimseye vermem

Ya bizde küçükken gidilen misafirliklerde evin bizden büyük oğlunun bilgisayarına hayran hayran bakıp utana sıkıla annemize benide oynatsın demiştik o yüzden bu konuda biraz garip hissediyorum. Yani ne kadar küçük ve bilgisayarda ne oynamak istiyor diye çözdükten sonra izin verebilirim bu duruma.

aklıma şu video geldi
güzel taktikler var :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,308
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri