Asulgard
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 791
Senin acilen takviye Türkçe ders alman gerekiyor, bana bilgisiz diyene bak senin yaşın kadar sene bilgisayar toplamışımdır şu konuşma şekline bak, ne okuduğunu anlıyorsun ne de derdini anlatabiliyosun. Nerde çelişmişim kendimle? Fiyat performans ürün akakceden açıp bakabilirsin 7500 lük bir anakarta 15 bin verecek değil heralde konu sahibi, kaça aldığını yazmasına gerek yok derken kastettiğim buydu, ürünün piyasa fiyatı belli.F/P bir Anakart diyorsun daha demin dediğin cümleyle kendin çelişiyorsun?
Bana bunu diyorsun sonra da F/P bir ürün dedikten sonra kaça aldığına bakmaman gerekli yazmışsın? Alınan Zamanda F/P için önemlidir. Şu Forumda sizin Gibi İşbilmezlerle Uğraşmayı Çok Seviyorum.
Arkadaş almış zaten aşırı kötü bir kartta değil demişim daha üstteki mesajımda ama ısrarla F/P olduğunu söylemişsin. Bende Sana F/P'tan bahsediyorsak B650M-S çok daha iyi bir tercih dedim. Ona Bakılırsa 40xx Serisi Windforce Kartı da F/P'a koyalım nasıl olsa Fiyatı en uygun ekran kartı bu oluyor
Daha cevap yazmayacağım. Ayrıca Sana bir tavsiyede bulunayım F/P diye Millete Bu Öneriyi yapmazsan sevinirim.
"Arkadaş almış zaten aşırı kötü bir kartta değil demişim" hayır aşırı kötü bir kart değil demedin, anakart harici aşırı kötü bir parça yok dedin. "Harici" kelimesinin anlamını biliyor musun, ben elin veletine Türkçe dersi mi vericem bi de şimdi forumda?
Hadi git yat uyu, bence de yazma daha fazla cevap