Bios dan pbo yu açman lazım fps e etki eder aynı zamanda işlemci sıcaklığına da baya bi etki eder stok soğutucu kullanıyorsan özellikleArkadaşlar 7500f işlemciyi 3.7ghz den nasıl max boost hızı olan 5.0ghz ye alabilirim. Almama çok gerek var mı oyunlarda aşırı fark oluyor mu
nerden açacağım hocam detaylıca anlatabilir misiniz size zahmetBios dan pbo yu açman lazım fps e etki eder aynı zamanda işlemci sıcaklığına da baya bi etki eder stok soğutucu kullanıyorsan özelikle![]()
Anakart modelin nedirnerden açacağım hocam detaylıca anlatabilir misiniz size zahmet
Asus B850 Max Gaming WifiAnakart modelin nedir
Precision boost overdrive galiba dediginiz yer. Enabled yaptım ama hala 3.7 gözüküyorAnakart modelin nedir
açtım ama hala görev yönetici ve hakkında kısmında 3.7 gözüküyorCPB (Core Performance Boost) açın hocam BIOS menüsünden
tamam şimdi gördüm hocam hız yazan yer şuan 4.3-4.5 civarı. En fazla 5.0 ghz olması gerekiyordu da güç gerektiği zaman mı 5.0 a çıkacakHocam temel hız kısmına bakıyorsanız orası 3.70 gözükür zaten. Hız yazan her 3.70'i geçmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüle