İOS 26 Şuan stabilmidir?

Ruffian

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,363
çoğu kişi stabil olmadığını söylediği için kurmadım ilk haftalarda üzerinden 1 ay geçti neredeyse o sorunlar şuan çözülmüşmüdür? Donma sorunları var demişlerdi
Cihaz 16 Pro.

çoğu kişi stabil olmadığını söylediği için kurmadım ilk haftalarda üzerinden 1 ay geçti neredeyse o sorunlar şuan çözülmüşmüdür? Donma sorunları var demişlerdi
Cihaz 16 Pro.
Ben de geçenlerde güncelledim ios 26.1'e bence de söylenen gibi stabil değil performans olarak hoşuma gitmedi. Telefonum iPhone 11.
Bir de saçma sapan tasarım getirmişler hiç hoşuma gitmedi tasarımı.

16 pro da stabildir.
ip 11 ve 12 ler resmen zulüm çekiyor şuanda fakat 16 pronun işlemcisi için çok basit bir güncelleme

Cihaz 16 Pro.
geçtiniz mi bende de aynı cihaz var kararsızım geçmekte

15 Pro'da kullanıyorum pek bir fark göremedim önceki sürümle. Tasarımı daha kötü sadece.
Bir de şöyle bir sıkıntı var, mesela sessiz olarak oyun oynuyorsunuz, önceden kurduğunuz bir alarm çalarsa aniden oyunun da sesi alarmla beraber anlık açılıyor, çok saçma ortamlarda çok saçma durumlarda bırakabiliyor insanı.

geçtiniz mi bende de aynı cihaz var kararsızım geçmekte
geçtim herhangi bir sıkıntı yaşamadım 1-2 gün rodaj gibi bir kaç uygulamaya girerken ilk defa giriyormuş gibi kasıyor sonrasında sıkıntı olmuyor.

Cihaz 16 Pro.
Aman diyim berbat durumda hala. Arayüz güzel ama cihazlar kasıyor özellikle düşük güç modunda cihaz 3 bin liralık telefon gibi her şeye kasılmaya başlıyor nasıl bir optimizasyon yaptılarsa artık…

Cihaz 16 Pro.
iphone 13 ün ios 26 performansıyla iphone 11 deki performans aynı değil ben 13 te çok fazla bir problem yaşamadım ama 12 ve altı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

Aman diyim berbat durumda hala. Arayüz güzel ama cihazlar kasıyor özellikle düşük güç modunda cihaz 3 bin liralık telefon gibi her şeye kasılmaya başlıyor nasıl bir optimizasyon yaptılarsa artık…
daha beni rahatsız eden bir durum yaşanmadı çok şükür şans sanırım.

iphone 13 ün ios 26 performansıyla iphone 11 deki performans aynı değil ben 13 te çok fazla bir problem yaşamadım ama 12 ve altı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
daha beni rahatsız eden bir durum yaşanmadı çok şükür şans sanırım.
Cihazdan beklentinizle de alakalı, ama düşük güç modunda telefonum kasmıyor diyorsanız bence iPhone kullanmayın giriş seviyesi Android de size benzer deneyimi verir sırf o kasmalar olmasın diye iPhone kullanıyorum mesela, iOS 26 yüzünden yine o kasmaları takılmaları görünce can sıkılıyor.

Düşük güç modu kapalıyken A15 ve üstü işlemcilerde çok ağır işler yapmıyorsanız bariz bir kasma görmemeniz normal ama yine de iOS 18 gibi süper akıcı da değil.

Cihazdan beklentinizle de alakalı, ama düşük güç modunda telefonum kasmıyor diyorsanız bence iPhone kullanmayın giriş seviyesi Android de size benzer deneyimi verir sırf o kasmalar olmasın diye iPhone kullanıyorum mesela, iOS 26 yüzünden yine o kasmaları takılmaları görünce can sıkılıyor.

Düşük güç modu kapalıyken A15 ve üstü işlemcilerde çok ağır işler yapmıyorsanız bariz bir kasma görmemeniz normal ama yine de iOS 18 gibi süper akıcı da değil.
düşük güç modunu kolay kolay kullanmadığım için bilmiyorum ama dediğiniz gibi düşük güç modunda aşırı yavaşlıyor telefon 60 hz altına düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ios 18 de nasıldı bilmiyorum düşük güç modu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri