Ben de geçenlerde güncelledim ios 26.1'e bence de söylenen gibi stabil değil performans olarak hoşuma gitmedi. Telefonum iPhone 11.çoğu kişi stabil olmadığını söylediği için kurmadım ilk haftalarda üzerinden 1 ay geçti neredeyse o sorunlar şuan çözülmüşmüdür? Donma sorunları var demişlerdi
Cihaz 16 Pro.
geçtiniz mi bende de aynı cihaz var kararsızım geçmekteçoğu kişi stabil olmadığını söylediği için kurmadım ilk haftalarda üzerinden 1 ay geçti neredeyse o sorunlar şuan çözülmüşmüdür? Donma sorunları var demişlerdi
Cihaz 16 Pro.
geçtim herhangi bir sıkıntı yaşamadım 1-2 gün rodaj gibi bir kaç uygulamaya girerken ilk defa giriyormuş gibi kasıyor sonrasında sıkıntı olmuyor.geçtiniz mi bende de aynı cihaz var kararsızım geçmekte
Aman diyim berbat durumda hala. Arayüz güzel ama cihazlar kasıyor özellikle düşük güç modunda cihaz 3 bin liralık telefon gibi her şeye kasılmaya başlıyor nasıl bir optimizasyon yaptılarsa artık…çoğu kişi stabil olmadığını söylediği için kurmadım ilk haftalarda üzerinden 1 ay geçti neredeyse o sorunlar şuan çözülmüşmüdür? Donma sorunları var demişlerdi
Cihaz 16 Pro.
iphone 13 ün ios 26 performansıyla iphone 11 deki performans aynı değil ben 13 te çok fazla bir problem yaşamadım ama 12 ve altı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.çoğu kişi stabil olmadığını söylediği için kurmadım ilk haftalarda üzerinden 1 ay geçti neredeyse o sorunlar şuan çözülmüşmüdür? Donma sorunları var demişlerdi
Cihaz 16 Pro.
daha beni rahatsız eden bir durum yaşanmadı çok şükür şans sanırım.Aman diyim berbat durumda hala. Arayüz güzel ama cihazlar kasıyor özellikle düşük güç modunda cihaz 3 bin liralık telefon gibi her şeye kasılmaya başlıyor nasıl bir optimizasyon yaptılarsa artık…
iphone 13 ün ios 26 performansıyla iphone 11 deki performans aynı değil ben 13 te çok fazla bir problem yaşamadım ama 12 ve altı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
Cihazdan beklentinizle de alakalı, ama düşük güç modunda telefonum kasmıyor diyorsanız bence iPhone kullanmayın giriş seviyesi Android de size benzer deneyimi verir sırf o kasmalar olmasın diye iPhone kullanıyorum mesela, iOS 26 yüzünden yine o kasmaları takılmaları görünce can sıkılıyor.daha beni rahatsız eden bir durum yaşanmadı çok şükür şans sanırım.
düşük güç modunu kolay kolay kullanmadığım için bilmiyorum ama dediğiniz gibi düşük güç modunda aşırı yavaşlıyor telefon 60 hz altına düşüyor.Cihazdan beklentinizle de alakalı, ama düşük güç modunda telefonum kasmıyor diyorsanız bence iPhone kullanmayın giriş seviyesi Android de size benzer deneyimi verir sırf o kasmalar olmasın diye iPhone kullanıyorum mesela, iOS 26 yüzünden yine o kasmaları takılmaları görünce can sıkılıyor.
Düşük güç modu kapalıyken A15 ve üstü işlemcilerde çok ağır işler yapmıyorsanız bariz bir kasma görmemeniz normal ama yine de iOS 18 gibi süper akıcı da değil.