açıkçası herkes kendi fikrini veriyor şahsen ben 2 fan galax 6 taksit yerine asus tuf gaming 12 taksit alırdım 51k yaille de nvidia diyen adam alabilir çift fan olması dünyanın sonu anlamına gelmiyor hocam düşük watt çeken kartlar bunlar amd değil ki 9070xt gibi 330+ watt üstü çekmiyor öyle absürt sıcaklıklar görmüyorlar nvidia kartlar
ne bekliyorsun tam olarak fırsatlar gitti biliyorsun dimi?Şöyle güzel bir 5070 ti gelmeyecek heralde 2 haftadır bekliyorum.
geç kalınmamalıydı eğer alamayan varsa geçmiş olsun değerlendrimek önemliydiBitti o
Kac fps fark var?açıkçası herkes kendi fikrini veriyor şahsen ben 2 fan galax 6 taksit yerine asus tuf gaming 12 taksit alırdım 51k ya
Hepsiburadadaki Palit S dışı ne fırsatı vardı Allah için ?açıkçası herkes kendi fikrini veriyor şahsen ben 2 fan galax 6 taksit yerine asus tuf gaming 12 taksit alırdım 51k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne bekliyorsun tam olarak fırsatlar gitti biliyorsun dimi?
geç kalınmamalıydı eğer alamayan varsa geçmiş olsun değerlendrimek önemliydi
Çift fan olması o ürünün üç fanlı bir modelden daha kötü olduğu anlamına gelmez. Aksine çift fanla o kartın soğutulabildiği anlamına gelebilir yani daha kaliteli bir soğutma bloğu ilede bu iş halledilebilir.Bu paralara çift fan gereksiz gibi
Yok. Anca oc ise taş çatlasın %5Kac fps fark var?
31.5kya 9070xt çektim ben 12 taksitgeç kalınmamalıydı eğer alamayan varsa geçmiş olsun değerlendrimek önemliydi
E o zaman bu kadar tantanaya da gerek yok.Yok. Anca oc ise taş çatlasın %5
fırsat olmadı ki sadece fiyat artışı oluyor kaç haftadır.açıkçası herkes kendi fikrini veriyor şahsen ben 2 fan galax 6 taksit yerine asus tuf gaming 12 taksit alırdım 51k ya
ne bekliyorsun tam olarak fırsatlar gitti biliyorsun dimi?
geç kalınmamalıydı eğer alamayan varsa geçmiş olsun değerlendrimek önemliydi
9070xt fiyatı vve performansı açısından çok cazip ancak şuan rx 7700xt kullanıyorum ve driver sorunları yaşıyorum. amd ne akdar iyi iş yaparsa yapsın driver böyle oldukça gereği yok. nvidia nın saçma egosu ve fiyatları can asıkıyo ama apacak bişe yok bf6 oynarken driver çökmesi sonucu oyundan atılmaktan. ekran akrtını sinyal vermemesinden sıkıldımArkadaşlar öncelikle söylüyorum ben olsam gider bu paralara 9070xt alırım ama bazı arkadaşlar ısrarla NVİDİA tercih ettiği için paylaşıyorum!!
Satıcı iki site de de Gaming Gen TR
Amazon da bana taksit seçeneği vermedi kartım vakıfbank wolrd card tek çekim alacaksanız en uygun fiyat burada var 5070ti için.
Alıntıyı görüntüle
100 TL fazla olsun peşin fiyatına 9 taksit olsun derseniz trendyol da peşin fiyatına 9 taksit var benim kartıma vermedi ama çoğu kartta peşin 9 taksit var
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle![]()
GALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57IZN6MDDNWH) - Fiyatı, Yorumları
GALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57IZN6MDDNWH) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr