Garantiden hangi kartı almalıyım

Reaksiyon skoru
107
arkadaşlar normal klasik banka hesabı açmak istiyorum kredi kartı olandan değil bir sürü seçenek var uygulamada kart olarak ve adam akıllı açıklamamışlar çok arada kaldım hangi kartı çıkarmam lazım uygulamada gençbonus diye bir kart var ama kredi kartımı emin olamadım 19 yaşındayım ne önerebilirsiniz normal troymu çıakrtayım bonusgençmi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Tory heryerde geçmiyor diye duymuştum bunlardan en çok duyduğum Troy'un Steam de geçmediği ve Gençbonus denen kartın da kredi kartı olduğunu duymuştum. Eğer harcamalarınızı kontrol edebilecekseniz veya çok harcamayacaksanız Gençbonus'u alabilirsiniz ama yine de siz karar verin.

sen sadece hesap açacaksın. kart istemeyeceksin. hesaba bağlı banka kartın gelir zaten.
mobil bankacılık hesabımı açtım kartlarım kısmında kartım gözüküyor ama kart takibine bak dediğimde kart sipariş etmemişsin istersen et diyor o yüzden tam anlamadım

mobil bankacılık hesabımı açtım kartlarım kısmında kartım gözüküyor ama kart takibine bak dediğimde kart sipariş etmemişsin istersen et diyor o yüzden tam anlamadım
sen kart isteme. banka kartın gelecektir. bence müşteri hizmetlerini ara banka kartım ne zaman gelir diye sor. basılmamışsa da troy istemediğini yurtdışından alışveriş yaptığını falan söyle

Bende ekran kartın Garanti ile değişim kararı çıktı muadili teklif ediliyor hangi kartı alayım diye soruyorsun sanmıştım 😅😅

sen kart isteme. banka kartın gelecektir. bence müşteri hizmetlerini ara banka kartım ne zaman gelir diye sor. basılmamışsa da troy istemediğini yurtdışından alışveriş yaptığını falan söyle
tamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ekran kartın Garanti ile değişim kararı çıktı muadili teklif ediliyor hangi kartı alayım diye soruyorsun sanmıştım 😅😅
kusura bakma başlık biraz sade olmuş :D

şartları karşılıyorsan bonus genç çok iyi. Ben kullanıyorum, kardeşime yeni açtık reşit diye ama ona normal bonus bankkart verildi uygulamadan da alamadı. NET bonus genç derim

iptal edebilirse etsin bende troy olanı görünce iptal ettim mastercard talep ettim

şartları karşılıyorsan bonus genç çok iyi. Ben kullanıyorum, kardeşime yeni açtık reşit diye ama ona normal bonus bankkart verildi uygulamadan da alamadı. NET bonus genç derim

iptal edebilirse etsin bende troy olanı görünce iptal ettim mastercard talep ettim
kanka bonusgenç kredi kartı mı normal banka kartı mı

Geri