xenk2626
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,516
ben bişey demiyorum forum kurallarında yazıyo senin için söyledim kraloyuna bakacağım teşekkürler
Sonuçta kimseye söylemedim ama neyse bir şey demiyorum
ben bişey demiyorum forum kurallarında yazıyo senin için söyledim kraloyuna bakacağım teşekkürler
Sonuçta kimseye söylemedim ama neyse bir şey demiyorum
Zaten çok hitap etmiyor herkese ama arkadaşla mafya olup bölge çökertmek vs eğlenceli bizi baya sarmıştı,valla hocam devour indirtemedim şuan açık dünya takılıyoruz(icarus) ekip olsa crab game oynayacağız ama 2 kişi de sarmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pek benlik değilmiş hocam be kanka
canımsın sen sana demedim zatenben bişey demiyorum forum kurallarında yazıyo senin için söyledim kral
arkadaşım biraz garip devour oynamaya bile ikna edemedim aile paylaşımı ile benim hesaptan dying light serisi var oyna diyorum yok diyoZaten çok hitap etmiyor herkese ama arkadaşla mafya olup bölge çökertmek vs eğlenceli bizi baya sarmıştı,
A way out oynayın (özellikle bilmiyorsanız hiç bi spoilersa almayın)
a way out bu arkadaşla oynamak için fazla pahalı 1-2 gün oynayıp bırakıcaz çünkü ciğerini biliyorum oynamicağım oyuna da 30 dolar vermek mantıksız geliyorZaten çok hitap etmiyor herkese ama arkadaşla mafya olup bölge çökertmek vs eğlenceli bizi baya sarmıştı,
A way out oynayın (özellikle bilmiyorsanız hiç bi spoilersa almayın)
hocam ea play indirimdeyken 1 aylık alın(40tl epicte) 1 ayda bitirirsiniz oyunu çok sarıyorcanımsın sen sana demedim zaten
arkadaşım biraz garip devour oynamaya bile ikna edemedim aile paylaşımı ile benim hesaptan dying light serisi var oyna diyorum yok diyo
a way out bu arkadaşla oynamak için fazla pahalı 1-2 gün oynayıp bırakıcaz çünkü ciğerini biliyorum oynamicağım oyuna da 30 dolar vermek mantıksız geliyor
Arkadaş aşırı garip diyorum pass alalım ordan indirir oynarız yok diyor steam harici biryerden oyun indirtemiyorum çocuğahocam ea play indirimdeyken 1 aylık alın(40tl epicte) 1 ayda bitirirsiniz oyunu çok sarıyor
Epictw çok güzel düşüyor oynayabilceğin biriyle o oyunu deneyimlemeni istersim tam bi plot twistcanımsın sen sana demedim zaten
arkadaşım biraz garip devour oynamaya bile ikna edemedim aile paylaşımı ile benim hesaptan dying light serisi var oyna diyorum yok diyo
a way out bu arkadaşla oynamak için fazla pahalı 1-2 gün oynayıp bırakıcaz çünkü ciğerini biliyorum oynamicağım oyuna da 30 dolar vermek mantıksız geliyor
Stardew Valley de ben ekliyimMulti Theft Auto
Carry The Glass
It Takes Two
Unravel 2
A Way Out
The Forest
Portal 2
Overcooked 2
Muck
Minecraft
dediğin kafadan tam eşşek kafalı demekki benim arkadaşta zamanında craftrisedan başka bir şey oynamıyordu bizde zorla oyun alarak başlattıkArkadaş aşırı garip diyorum pass alalım ordan indirir oynarız yok diyor steam harici biryerden oyun indirtemiyorum çocuğa
oyun oynayalım diye sistem aldırdım şimdide oyun oynatamıyorum![]()
dl the beast diye bir oyundl de 3.oyunu ılk defa sende gordum
bizim arkadaş beni başlattı 3 oyunda toplam 70 saatim yok ama arkadaşın 1k dan fazla saati vardl the beast diye bir oyun
komple bitirdim 150 saat kadar tecrübem var.
hikayesi 1. oyun kadar büyük değil.
ama oynanış keyfi ve gece atmosferi olarak en iyi dl oyunu diyebiilirim
2. oyundan sonra tekrar o akşam hissini yaşamak çok büyük bir zevkti benim için ama hikaye çok kısaymış yavaş yavaş oynadım oraya buraya gittim sağa sola ona rağmen 40 saatte bitti hikaye eşya fullemek okadarda zor değil 2 de itemleri fullemek daha zordudl the beast diye bir oyun
komple bitirdim 150 saat kadar tecrübem var.
hikayesi 1. oyun kadar büyük değil.
ama oynanış keyfi ve gece atmosferi olarak en iyi dl oyunu diyebiilirim
bizim arkadaş beni başlattı 3 oyunda toplam 70 saatim yok ama arkadaşın 1k dan fazla saati var
yav roblox canavarıydı pc si kaldırmıyorken şimdi de herşeye yok diyor anlamıyorum zar zor icarus başlattım ona alıştı en azındandediğin kafadan tam eşşek kafalı demekki benim arkadaşta zamanında craftrisedan başka bir şey oynamıyordu bizde zorla oyun alarak başlattık
2. oyuna 2.5 saat dayandım gerisi yok 3. oyunu 4. saatten sonra oynamak nasip olmadı(bende tlou bağımlısıyım 16 kez 1. 3 kez 2. oyunu oynadım bitirdim ama gram sıkılmadım)2. oyundan sonra tekrar o akşam hissini yaşamak çok büyük bir zevkti benim için ama hikaye çok kısaymış yavaş yavaş oynadım oraya buraya gittim sağa sola ona rağmen 40 saatte bitti hikaye eşya fullemek okadarda zor değil 2 de itemleri fullemek daha zordu
ama 2 de atılan kovalamacanın zevki bir başka
beast modunun verdiği heyecan başka..
çok zevkli seri ya bende yeri ayrı
hocam sen bi paylaşımlı hesapta tlou al hediye et hiçbirşeyi kalmaz2. oyundan sonra tekrar o akşam hissini yaşamak çok büyük bir zevkti benim için ama hikaye çok kısaymış yavaş yavaş oynadım oraya buraya gittim sağa sola ona rağmen 40 saatte bitti hikaye eşya fullemek okadarda zor değil 2 de itemleri fullemek daha zordu
ama 2 de atılan kovalamacanın zevki bir başka
beast modunun verdiği heyecan başka..
çok zevkli seri ya bende yeri ayrı
yav roblox canavarıydı pc si kaldırmıyorken şimdi de herşeye yok diyor anlamıyorum zar zor icarus başlattım ona alıştı en azından
bendede Dl için aynısı aynı kategori olsalar da çekmeyince çekmiyor insanı2. oyuna 2.5 saat dayandım gerisi yok 3. oyunu 4. saatten sonra oynamak nasip olmadı(bende tlou bağımlısıyım 16 kez 1. 3 kez 2. oyunu oynadım bitirdim ama gram sıkılmadım)
tlou beni çekmedi nedense ya o heyecanı uyandırmıyor bende nedense2. oyuna 2.5 saat dayandım gerisi yok 3. oyunu 4. saatten sonra oynamak nasip olmadı(bende tlou bağımlısıyım 16 kez 1. 3 kez 2. oyunu oynadım bitirdim ama gram sıkılmadım)
hocam sen bi paylaşımlı hesapta tlou al hediye et hiçbirşeyi kalmaz