Masaya vurduktan sonra ekran kartim bozuldu

3100 de Onboard ekran kartı yok galiba
Hocam gec cevap icin kusura bakmayın baska isim çıktı monitoru anakartin hdmi girisine bagliyorum goruntu gelmiyor nasil onboard ile acabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ettim cikartip taktim
Çevren de G kodlu am4 işlemci bulman lazım

Bi de ekran kartına vur knka bakalım masa bozulacak mı :D Geçmiş olsun bu arada umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsın

Ya da ekran kartını başka PC ye takman lazım tabi fazladan pci-e yuvası olması gerekli
Fazlasan pci e yuvasi yok anakartta maalesef galiba bir tamirciye falan götüreceğim
Bi de ekran kartına vur knka bakalım masa bozulacak mı :D Geçmiş olsun bu arada umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3100 de Onboard ekran kartı yok galiba

Çevren de G kodlu am4 işlemci bulman lazım
Sizce ne yapayim hocam direkt yeni ekran karti falan alamam cok ugrasamam sinava hazirlaniyorum ne onerirsiniz

Sizce ne yapayim hocam direkt yeni ekran karti falan alamam cok ugrasamam sinava hazirlaniyorum ne onerirsiniz
Zamanınız yoksa uğraşmayın çünkü elektronik bilgisi de gerekli oluyor bazen orijinal bios olsa bile kart bios çöktüğü için atılmak istenen bios farklı görerek flash yapmaya izin vermiyor. Kart üzerinde IC ayaklarına jumper yaparak atmıştım tamire vermeniz daha iyi

Zamanınız yoksa uğraşmayın çünkü elektronik bilgisi de gerekli oluyor bazen orijinal bios olsa bile kart bios çöktüğü için atılmak istenen bios farklı görerek flash yapmaya izin vermiyor. Kart üzerinde IC ayaklarına jumper yaparak atmıştım tamire vermeniz daha iyi
Hocam cmos pilini çıkarttım 5-10 dakika bekledim sonra çalıştırdığımda bu sefer ekran geldi ama microsoft drvierı gözüküyordu bende ddu ile driver kaldırıp driver tekrar kurdum her şey düzgün şuanda

Hocam cmos pilini çıkarttım 5-10 dakika bekledim sonra çalıştırdığımda bu sefer ekran geldi ama microsoft drvierı gözüküyordu bende ddu ile driver kaldırıp driver tekrar kurdum her şey düzgün şuanda
Anakart ile alakalı problem olabilir sizin darbe aldığında yapıyorsa anakart sabitleme vidaları ve kablolar kontrol edilmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,416
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri