🔥İndirim Delta 850w gold modüler psu 3100

Reaksiyon skoru
31
n11'den Delta GPS-850 LB 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

200tl kod kullanabilirsiniz çıkış fiyatından aşağıda şu anda. Muadili yok bu fiyata

n11'den Delta GPS-850 LB 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

200tl kod kullanabilirsiniz çıkış fiyatından aşağıda şu anda. Muadili yok bu fiyata
Platinum olanı daha mı ucuz bana mı öyle geldi

Sırf modüler diye aldım bunu bakalım.

Gold modüleri 2600 e almıştım fan ayarı yok tamamen full hızda çalışıyor. Birde alacaklar dikkat etsin kasanızın PSU alanı minimum 50mm olmalı kablolarla vs sığmıyor yoksa. Benim kasam 40mm destekliyordu ama sığmadı kasanın alt kısmında bulunan HDD yerlerini çıkardım o yüzden. PSU bayağı ağır sağlam hissettiriyor.

190mm olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Kasanızın desteklemesi lazım.
Kasa 200 mm'ye kadar destekliyor. Zoko Amiral DK431 aldım. Platinum olanı almak mantıklı mı hocam? Kablolar aşırı tıklım tıklım oluyor.

yeni 5070 ve rx9070xt için olan eksra güç girişi varmı bunda

Kasa 200 mm'ye kadar destekliyor. Zoko Amiral DK431 aldım. Platinum olanı almak mantıklı mı hocam? Kablolar aşırı tıklım tıklım oluyor.
Platinyum olan daha mantıklı. Gold olanın içinde CapXon ve Su,scon daha fazla var. Ayrıca Platinyum olanın Doğrultucuları daha iyi tabii ki. Ki 155mm olmasıda daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cratos 850 lite mi delta plat mı 5070ti için
Cratos lite daha mantıklı. Dönüştürücüye gerek kalmaz.

Gold modüleri 2600 e almıştım fan ayarı yok tamamen full hızda çalışıyor. Birde alacaklar dikkat etsin kasanızın PSU alanı minimum 50mm olmalı kablolarla vs sığmıyor yoksa. Benim kasam 40mm destekliyordu ama sığmadı kasanın alt kısmında bulunan HDD yerlerini çıkardım o yüzden. PSU bayağı ağır sağlam hissettiriyor.
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA kasam ve ekran kartı 9070xt var hocam alsam olurmu

Fan hıznın sabit olduğuna emin misin? Normalde boştayken 700RPM'de çalışması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,298
Üyeler
186,173
Son üye
PolisMemoli
Geri