Şaka gibi fiyat yükseltmesi

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128

14 bindi dün alsam mı almasam mı içindeydim gelmesini beklemek falan istemiyordum :) güncel fiyat linke tıklayınca 34 bin mi ne komedi bu ülke gerçekten

14 bindi dün alsam mı almasam mı içindeydim gelmesini beklemek falan istemiyordum :) güncel fiyat linke tıklayınca 34 bin mi ne komedi bu ülke gerçekten
Bende 37 bin olmus .d

Hahaha linke her girdiğimde YENİ fiyatı oluyor komik bende de 37 keşke alsaydım
stok kalmadığı için fiyatı yükseltmişler.

17K ya var

Artık 37k :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha da komiği epey fiyatlarına tek tek baktım hepsi tek tek yükseliyor. Bu satıcılar kendi aralarında konuşup fiyatları yükseltmiyorsa ben bir şey bilmiyorum.

https://www.sinerji.gen.tr/gskill-3...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel sinerjide 19.6k
Korkunçlar cidden 14 dü ya 24 saat önce bile değil sabah 9 da falan hahahaha

15 bile olsa ne gerek var bilemedim😅. Ama 30 k vs verende yoktur herhalde. Dimi 🙂

Uma
15 bile olsa ne gerek var bilemedim😅. Ama 30 k vs verende yoktur herhalde. Dimi 🙂
Umarım yoktur .d ben corsair 6000mhz i 9 a aldım hem mhz yüksek hem tipine bayıldım diye bunumu alsam falan diyordum tabi yalan oldu o iş

Ramlere çok iyi zam gelicekti hocam baştan alsaydınız keşke.
Zamanında G.SKILL 64GB 6000MHz ram aldığımda çok fiyat diyolardı alma diyolardı iyi ki almışım her zaman gönlünün sesini dinleyeceksin. :D

Ramlere çok iyi zam gelicekti hocam baştan alsaydınız keşke.
Zamanında G.SKILL 64GB 6000MHz ram aldığımda çok fiyat diyolardı alma diyolardı iyi ki almışım her zaman gönlünün sesini dinleyeceksin. :D
Ya corsair yeni aldım vatandan alcam 1 hafta beklicem pci sıfırdan kuruyorum falan emin olamadım derken 37 k şokuyla Karşılaştım hahaha

sinerjiden alabilirsin 19.6k
14 k olduğunu biliyorum ya bi kere daha vermem o para 14 belki ederdidw cl36 19 k vermem bi gün inerse artık corsairi satar alırım

Ya corsair yeni aldım vatandan alcam 1 hafta beklicem pci sıfırdan kuruyorum falan emin olamadım derken 37 k şokuyla Karşılaştım hahaha

14 k olduğunu biliyorum ya bi kere daha vermem o para 14 belki ederdidw cl36 19 k vermem bi gün inerse artık corsairi satar alırım
Ramlerin fiyatı düşene kadar RAM alınmaz gibi duruyor hocam.
Şuan 64GB RAM almaya kalksan işlemci alıyorsun o parayla şaka gibi. :D
Ben satsam 64GB G.SKILL ramlerimi işlemci alıyorum hahaha :D

Geri