İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Yazılımı konu sahibinin ayarıyla Aynı yaptım eq vs biraz düşük geldi bass hiç alamıyorum
İntelligent Volume ayarını kapatın veya o ayarındaki ses düzeyini yükseltin.

Biraz daha düzeldi eq varmı yüksek sesli sağır etcek şekilde hocam 😀
“EQ ayarı yok maalesef. Konu sahibinin birden fazla yaptığı EQ ayarı var; onlara bakabilirsiniz. Ben şu an en güncel olanı kullanıyorum. Sadece size yazdığım ayarı kapattım. En güncelini yapın; beğenmezseniz en baştan yeniye doğru ayarları bulup uygulayabilirsiniz. En yenisi şu an 1. sayfada. Onu da beğenmezseniz uygulamada ayar paylaşanların ayarlarını indirebilirsiniz veya hazır ayarlar farklı durumlar için uygulamada onlara bir göz atabilirsiniz.

“EQ ayarı yok maalesef. Konu sahibinin birden fazla yaptığı EQ ayarı var; onlara bakabilirsiniz. Ben şu an en güncel olanı kullanıyorum. Sadece size yazdığım ayarı kapattım. En güncelini yapın; beğenmezseniz en baştan yeniye doğru ayarları bulup uygulayabilirsiniz. En yenisi şu an 1. sayfada. Onu da beğenmezseniz uygulamada ayar paylaşanların ayarlarını indirebilirsiniz veya hazır ayarlar farklı durumlar için uygulamada onlara bir göz atabilirsiniz.
Login nası oluyoruz hocam qr gözüküyor ama boş bir sayfaya atıyor qr

dongleı çıkarmadan kabloluya gecebilsek keske sacma olmus

Yazılımı konu sahibinin ayarıyla Aynı yaptım eq vs biraz düşük geldi bass hiç alamıyorum
Eq ayarı daha çok oyun için, müzik için olan ayarda bass yüksek. Bass yüksek olduğunda oyunda ses bogukmuş gibi geliyor bassı düşürünce daha doğal oluyor ses o sebeple konuda paylaştığım eq ayarında bass düşük.

Eq ayarı daha çok oyun için, müzik için olan ayarda bass yüksek. Bass yüksek olduğunda oyunda ses bogukmuş gibi geliyor bassı düşürünce daha doğal oluyor ses o sebeple konuda paylaştığım eq ayarında bass düşük.
Onu yükselttim hocam şu an iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu yükselttim hocam şu an iyi
Bu arada 7.1 açmayın bence boğıyor sesi

uygulamaya kayıt olmayı bı beceremedım ya hazır yuklu eqları kullanmak ıyı olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada mchose'un kendi sitesinde satıcılar kısmında GamingGen dışında Rationel Keys diye bir firma daha var. Belki yakın zamanda onlar da piyasaya sürer. umarım bosuna pembe almamıszdır :ı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri