Olabilir tabi, yenilenmiş de olabilir. Alırken dikkat etmen lazım kutusuna kadar aynısını yapıp sıfır olmayan cihazı sıfır diye satanlar var.Bayadır baktığım bir telefoncudan yd 16 pro almayı düşünüyorum sizce toplama olma ihtimali var mıdır yeni telefonlar da zor diyorlar genellikle 15 ve altında olur diyorlar 16 pro toplama olur mu?
Kontrol falan edicem kutusunu falan daOlabilir tabi, yenilenmiş de olabilir. Alırken dikkat etmen lazım kutusuna kadar aynısını yapıp sıfır olmayan cihazı sıfır diye satanlar var.
O zaman nasıl anlaşılır kiOlabilir tabi, yenilenmiş de olabilir. Alırken dikkat etmen lazım kutusuna kadar aynısını yapıp sıfır olmayan cihazı sıfır diye satanlar var.
3tools vidalar internetten imei sorgulama mi ne falan yapın anlaşılır diyorlar da biri geliyor diyor hepsi boş toplama olduğunu anlayamazsınO zaman nasıl anlaşılır ki
Dogru iscilikle anlasılmaz dogru demis.Bu yuzden satici cok onemli3tools vidalar internetten imei sorgulama mi ne falan yapın anlaşılır diyorlar da biri geliyor diyor hepsi boş toplama olduğunu anlayamazsın
Satıcı iyi de hani adam demez toplama olsa bile demez sizce 16 pronun toplama olma ihtimali kaçDogru iscilikle anlasılmaz dogru demis.Bu yuzden satici cok onemli
Bunu bilme ihtimalim olsa burda olmazdım.Bunu kimse bilemez.Satıcının dürüstlüğü önemliSatıcı iyi de hani adam demez toplama olsa bile demez sizce 16 pronun toplama olma ihtimali kaç
16 şuan alınır mı o zaman garanti süresine nerden bakicamşuan piyasadaki 15 ve altı tüm YD kapalı kutular (faturasız ise) toplamadır.
16 serisi de 2-3 ay içinde toplamaya girer. En basit şekilde garanti süresine bakarsın bitmiş ise toplamadır.
ayarlar sonra hakkındaya gir orada garanti "Sınırlı Garanti" yazar tıklarsın ona süresi bitmiş ise yenilenmiş modeldir. ALMAYIN ALDIRMAYIN.16 şuan alınır mı o zaman garanti süresine nerden bakicam
Süresine bittiğini nasıl anlarım sınırlı garantiye tıkladım orda süresi bitmiş mi yaziyor yoksa ileri bir tarih mi yaziyorayarlar sonra hakkındaya gir orada garanti "Sınırlı Garanti" yazar tıklarsın ona süresi bitmiş ise yenilenmiş modeldir. ALMAYIN ALDIRMAYIN.