İphone 16 pro toplama olma ihtimalu var mı

Esekk02

80+
Reaksiyon skoru
76
Bayadır baktığım bir telefoncudan yd 16 pro almayı düşünüyorum sizce toplama olma ihtimali var mıdır yeni telefonlar da zor diyorlar genellikle 15 ve altında olur diyorlar 16 pro toplama olur mu?

Bayadır baktığım bir telefoncudan yd 16 pro almayı düşünüyorum sizce toplama olma ihtimali var mıdır yeni telefonlar da zor diyorlar genellikle 15 ve altında olur diyorlar 16 pro toplama olur mu?
Olabilir tabi, yenilenmiş de olabilir. Alırken dikkat etmen lazım kutusuna kadar aynısını yapıp sıfır olmayan cihazı sıfır diye satanlar var.

Olabilir tabi, yenilenmiş de olabilir. Alırken dikkat etmen lazım kutusuna kadar aynısını yapıp sıfır olmayan cihazı sıfır diye satanlar var.
O zaman nasıl anlaşılır ki

şuan piyasadaki 15 ve altı tüm YD kapalı kutular (faturasız ise) toplamadır.

16 serisi de 2-3 ay içinde toplamaya girer. En basit şekilde garanti süresine bakarsın bitmiş ise toplamadır.

şuan piyasadaki 15 ve altı tüm YD kapalı kutular (faturasız ise) toplamadır.

16 serisi de 2-3 ay içinde toplamaya girer. En basit şekilde garanti süresine bakarsın bitmiş ise toplamadır.
16 şuan alınır mı o zaman garanti süresine nerden bakicam

16 şuan alınır mı o zaman garanti süresine nerden bakicam
ayarlar sonra hakkındaya gir orada garanti "Sınırlı Garanti" yazar tıklarsın ona süresi bitmiş ise yenilenmiş modeldir. ALMAYIN ALDIRMAYIN.

ayarlar sonra hakkındaya gir orada garanti "Sınırlı Garanti" yazar tıklarsın ona süresi bitmiş ise yenilenmiş modeldir. ALMAYIN ALDIRMAYIN.
Süresine bittiğini nasıl anlarım sınırlı garantiye tıkladım orda süresi bitmiş mi yaziyor yoksa ileri bir tarih mi yaziyor

O kadar para verdikten sonra FPPRO'dan ekspertiz yaptırmadan telefon almazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,537
Üyeler
185,759
Son üye
gılgameş
Geri