hsynsglm77
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 179
Arkadaşlar şöyle maksimum 35TL lik mousenin üstünde güzel kayan bir mousepad önerir misiniz
Kalmamış ya piyasada bende baktımEn iyisi 5 liralık mouse padlar![]()
Bişe sorucaktım ben daha önce hiç kullanmadım mousepad hep masada güzel kayıyodu mouse ama alttaki biriken kirleri silince böyle hızlı kaymaya başladı yani mousepad alsam daha iyi olur mu bide herhangi bir alışma şeyi var mı yoksa ilk kullandığımda da rahat mıdırReplika Razer alabilirsin.
![]()
Cyber Razer Goliathus Oyuncu Mousepad 70x30 cm AN-900 Fiyatı - Trendyol
Cyber Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70x30 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mousepad alsan daha iyi olur.Kalmamış ya piyasada bende baktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bişe sorucaktım ben daha önce hiç kullanmadım mousepad hep masada güzel kayıyodu mouse ama alttaki biriken kirleri silince böyle hızlı kaymaya başladı yani mousepad alsam daha iyi olur mu bide herhangi bir alışma şeyi var mı yoksa ilk kullandığımda da rahat mıdır
Arkadaşlar şöyle maksimum 35TL lik mousenin üstünde güzel kayan bir mousepad önerir misiniz
İtopyada haftasonu indirimi başladı be güzel mouse padler var bir bak derimArkadaşlar şöyle maksimum 35TL lik mousenin üstünde güzel kayan bir mousepad önerir misiniz