Cuma Hutbesi Rezilliği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

prmdmnn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,659

Arkadaşım, burada Cuma hutbesinde Türk ırkının en üst mertebede olduğunu söylüyorsun ama normalde İslam ırk ayrımı yapmaz. Kendinize gelin, dini siyasi çorba olarak kullanmayın! Sırf bu hutbe yüzünden Cuma'ya gitmedim. Tilt oldum arkadaşlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Arkadaşım, burada Cuma hutbesinde Türk ırkının en üst mertebede olduğunu söylüyorsun ama normalde İslam ırk ayrımı yapmaz. Kendinize gelin, dini siyasi çorba olarak kullanmayın! Sırf bu hutbe yüzünden Cuma'ya gitmedim. Tilt oldum arkadaş
ilk değilki bu genelde hutbelerde siyasi propagandalar oluyor. Okullarda bile propaganda yapılıyor artık.

Arkadaşım, burada Cuma hutbesinde Türk ırkının en üst mertebede olduğunu söylüyorsun ama normalde İslam ırk ayrımı yapmaz. Kendinize gelin, dini siyasi çorba olarak kullanmayın! Sırf bu hutbe yüzünden Cuma'ya gitmedim. Tilt oldum arkadaşlar.
islamiyete etkide daha önde görülmesinden kaynaklı birde türk ülkesi bu yüzden daha çok öne çıkartılması normal ırkların hakları eşit zaten yaptıkları ettikleri eşit değil

boş ver ne gidicen Kabe nasıl ticaret hane olduysa camilerde propaganda aracı oldu.

Cuma'ya hutbesi için değil, Allah emrettiği için gidilir

Türkler zaten üstün ırk

Hocam tabikide cuma hutbesinin siyasi bir propaganda olarak kullanılması çok yanlış size katılıyorum. Ama cuma hutbesi yanlış diyerek farzı uygulamamak bence hatalı hutbeden bağımsız farz yerine getirilmeli diye düşünüyorum

Allahın izniyle önce diyaneti sonrada imam hatipleri kapatacağız.
Diyaneti kapatırsan halk tepki gösterir , basına haber yasağı koyup diyanetin ilk önce bütün bütçesini keseceksin faturaları ödettireceksin böylece halk tepki göstermeyecek çünkü haberi olmayacak zamanla çökecek isyansız küfürsüz kurtulmuş olacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cuma'ya hutbesi için değil, Allah emrettiği için gidilir
Allah bize siyaset propaganda yapın demiyor ki hutbede

Diyaneti kapatırsan halk tepki gösterir , basına haber yasağı koyup diyanetin ilk önce bütün bütçesini keseceksin faturaları ödettireceksin böylece halk tepki göstermeyecek çünkü haberi olmayacak zamanla çökecek isyansız küfürsüz kurtulmuş olacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah bize siyaset propaganda yapın demiyor ki hutbede
Cuma hutbesini beğen beğenme Cuma'ya tıpış tıpış gideceksin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri