Bluetooth kulaklık önerisi

untaly

80+
Reaksiyon skoru
25
merhaba kulaklık alacağım kulak üstü veya normal küçüklerinden (ama kulak için kullanmamayı tercih ediyorum) genelde rap dinliyorum bassları biraz önemli ama çok çok abartılı olmasına gerek yok basslarının bütçe 1 - 1.5k çok sık kullanmayacağım ama güzel bir şey olmasını istiyorum beni bir süre götürsün önerilerinizi bekliyorum.

fiyatına göre kalite ve teknoloji bakımından geride kaldıklarını biliyorum sadece, ki bu da 99% kapsamda bu fiyatlarda jbl alınmaması gerektiğini gösteriyor bence

önerdiğim 2 ürün renk seçeneklerine de sahip görünüş olarak da iyi durumda ve teknoloji olarak da ANC gibi destekleri var
bassları tat veriyor mu ? yani ufak bir sallanma hissettiriyor mu

bassları tat veriyor mu ? yani ufak bir sallanma hissettiriyor mu
kingo kendime ait ürün değildi maalesef, youtubeda birçok incelemesi mevcut iki ürünün de ayrıca bu forumda ve diğer forumlarda birçok konusu da mevcuttur kendi konumda qcy h3 pro önerildi ek olarak da q21i veya q30 falan önerildi ama q30 bütçeyi geçiyor

youtube videolarındaki yorumları da okumayı unutma

kingo kendime ait ürün değildi maalesef, youtubeda birçok incelemesi mevcut iki ürünün de ayrıca bu forumda ve diğer forumlarda birçok konusu da mevcuttur kendi konumda qcy h3 pro önerildi ek olarak da q21i veya q30 falan önerildi ama q30 bütçeyi geçiyor

youtube videolarındaki yorumları da okumayı unutma
alabilecğeim bir yer var mı satıcısı vesaire yada büyük mağzalarda yoksa sipariş mi vermem lazım baktım da bulamadım ben trde satan

alabilecğeim bir yer var mı satıcısı vesaire yada büyük mağzalarda yoksa sipariş mi vermem lazım baktım da bulamadım ben trde satan

ben amazondan satın aldım, renklere göre fiyat değişiyor tabii üç rengi de çok şık duruyor

mağaza konusunu bilmiyorum fiziksel satılıyordur muhtemelen ama şehre ve şubeye göre değişebilir belki, ürünün videolarını da izle ona göre karar vererek al bir şeyi iyice araştırarak al

Geri