Fabrika ayarlarina getirLütfen biri yardımcı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Psudan kapattım pcyi geri açtım bios tuşuna spanlıyorum ekrana gelmiyor yinede
Hocam ekran yok biosa bile gelemiyorum ne yapıcamryzen işlemcide EXPO açılır diye biliyorum bende amd var EXPO da açılıyo XMP de olmuyo
bilgisayar kapanmıyor bile hiçbiriey yapamıyoeum bios ekranı gelse eski haline çeviririm direktFabrika ayarlarina getir
Xmp yaptım ben sanırım ya nasıl düzelticemryzen işlemcide EXPO açılır diye biliyorum bende amd var EXPO da açılıyo XMP de olmuyo
Ramleri sokup geri tak plmuypsa bios sifirla benceHocam ekran yok biosa bile gelemiyorum ne yapıcam
bilgisayar kapanmıyor bile hiçbiriey yapamıyoeum bios ekranı gelse eski haline çeviririm direkt
Xmp yaptım ben sanırım ya nasıl düzelticem
bende geri başlatınca otomatik sıfırlamaya atıp açıyodu sonra yeniden başlatıp biosa girebiliyodum bilemiyorumHocam ekran yok biosa bile gelemiyorum ne yapıcam
bilgisayar kapanmıyor bile hiçbiriey yapamıyoeum bios ekranı gelse eski haline çeviririm direkt
Xmp yaptım ben sanırım ya nasıl düzelticem
Anakart üzerinde 2 pin şeklinde jbat1 olarak geçen bir pin var ona kontrol kalemi tarzı bir şey ile 5-10 saniye devreyi tamamlatın bios sıfırlanır bu şekildePsudan gücü kestim öyle kapandı pc geri açıp denedim bios gelmiyor yinede
Bios pilini cikarip 10-15 dk bekle geri takPsudan gücü kestim öyle kapandı pc geri açıp denedim bios gelmiyor yinede
Biosu nasıl sıfırlayabilirim
Bilgisayarı normal kapatamıyorumbende geri başlatınca otomatik sıfırlamaya atıp açıyodu sonra yeniden başlatıp biosa girebiliyodum bilemiyorum
Teknik bilgim pek yok yanlış bir şey yapmak istememAnakart üzerinde 2 pin şeklinde jbat1 olarak geçen bir pin var ona kontrol kalemi tarzı bir şey ile 5-10 saniye devreyi tamamlatın bios sıfırlanır bu şekilde
2 pine de değecek şekilde
anakart modeline göre isim değişebilir
Buna bakayım internetten sağolunBios pilini cikarip 10-15 dk bekle geri tak
teknik bilgiye ihtiyaç yok sol alt kısımdaki pinlerden 2 pinli olanın ismine bakın eğer emin olamazsanız fotoğrafını atın bakalımBilgisayarı normal kapatamıyorum
Teknik bilgim pek yok yanlış bir şey yapmak istemem