MSI MB B650M project Zero alınır mı?

Drknes

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
8000
Merhaba,

MSI MB B650M project Zero AM5 DDR5 almayı düşünüyorum. Tasarımı ve sunduğu özellikler hoşuma gitti; ancak 8.200 TL'ye daha iyi bir anakart alıp almayacağımdan emin değilim. Sizce iyi bir tercih mi, yoksa farklı alternatifler önerir misiniz?
( https://www.akakce.com/anakart/en-u...-fi-w-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1043320701.html bu anakart da kafamı çok karıştırıyor aradaki fiyat farkına bütcemi zorlamaya değer mi? )

Daha işlemciyi seçmedim büyük ihtimal R7 7700X kullanacağım.

Merhaba,

MSI MB B650M project Zero AM5 DDR5 almayı düşünüyorum. Tasarımı ve sunduğu özellikler hoşuma gitti; ancak 8.200 TL'ye daha iyi bir anakart alıp almayacağımdan emin değilim. Sizce iyi bir tercih mi, yoksa farklı alternatifler önerir misiniz?
( https://www.akakce.com/anakart/en-u...-fi-w-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1043320701.html bu anakart da kafamı çok karıştırıyor aradaki fiyat farkına bütcemi zorlamaya değer mi? )

Daha işlemciyi seçmedim büyük ihtimal R7 7700X kullanacağım.
Project zero kötü bir anakart değil ancak yapısı gereği arkadan bağlantıyı destekleyen kasanızın olması gerekiyor.

Project zero kötü bir anakart değil ancak yapısı gereği arkadan bağlantıyı destekleyen kasanızın olması gerekiyor.
Biliyorum zaten o kasayı alacağım sadece beni uzun süre idare eder mi onu merak ediyorum en az 4 5 yıl kullanmak istiyorum

Biliyorum zaten o kasayı alacağım sadece beni uzun süre idare eder mi onu merak ediyorum en az 4 5 yıl kullanmak istiyorum
Orta segment bir anakart, özellikleri fena değil ama aynı özelliklerde muadillerine göre pahalı onun da sebebi arkadan bağlantı sunması. O fiyatlara önden bağlantılı pcie 5.0 destekleyen anakart opsiyonları var. Görsellik olarak güzel, ben de bunu almayı planlıyordum sonra beyaz sistemin tozlanma/sararma olayı istemediğim için siyaha dönüp gigabyte b850 aorus elite tercih ettim anakart olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,215
Üyeler
185,047
Son üye
Pawnn877
Geri