Hocam V9 Pro icin ne dusunuyorsunuz? Valorant oynuyorum, Hyperx Cloud III ile arasinda kaldim. Hem bu inceleme hemde beyaz olmasi beni cezbettiÜlkemize ne kadar çok marka girerse o kadar rekaber olur.
V9 Pro olanını kullanıyorum, memnunum.
Müzik için ekolayzer ayarını paylaşabilir misin?
Çok memnunum. Kafanın üst kısmı ve kulak Çok rahat. Sıcakta terletme ne kadar yapar bilemem. Sesi gayet iyi. Bass yeterli. Bataryası ve uygulama Çok iyi. Hakkını veriyor. X9 kumaş ve yedekte varmış. O da iyi tercih olabilirHocam V9 Pro icin ne dusunuyorsunuz? Valorant oynuyorum, Hyperx Cloud III ile arasinda kaldim. Hem bu inceleme hemde beyaz olmasi beni cezbetti
Mikrofonda noise cancellation kapanmıyor s9da, ses boğuk geliyor kesinlikle çok geride mik açısından. Şarj konusunda bataryası yarı yarıya x9 bataryası 2kat fazla gidiyor. Kulak basıncı çok iyi 3.5mm jack da geliyor. x9 v9 pro varken tercih etmemS9 pro modelini kullanan oldu mu acaba? Pembe rengi hala alasım gelmiyorGlobal fiyatlarına bakarsak ama en pahalı olan x9 50 dolar- s9 pro 45 dolar-v9 modelide 38 dolar seviyesindeymiş.
valo oynamıyorum daha dogrusu fps oynu oynamıyorum arada bf 1 giriyorum sadece@Palo DAYI 👑 abi valo için eq ayarların nedir
reis bende bi ses patlaması sorunu oluştu, bikaç kişide daha oluşmuş burda böyle dc de arkadaşla konuşurken oluyordu. bende type c yi bilgisayara taktım düzeldi birdaha yaşamadım. Bir an kronık olup olmadığını düşündüm ama dedğildir bence. birde mod değiştirdiğimizde konuşan ablayı kapatamıyormuyuz yaKulaklığı alıp memnun kalmayan görmedim konuda, güle güle kullanın hepiniz <3
Kapatma yok ama ingilizce yapılıyor. Patlama olayı dediğim gibi bende başka kulaklıklarda da oldu usb portuyla alakalı oluyor o.reis bende bi ses patlaması sorunu oluştu, bikaç kişide daha oluşmuş burda böyle dc de arkadaşla konuşurken oluyordu. bende type c yi bilgisayara taktım düzeldi birdaha yaşamadım. Bir an kronık olup olmadığını düşündüm ama dedğildir bence. birde mod değiştirdiğimizde konuşan ablayı kapatamıyormuyuz ya
ingilizce nasıl reis çinceden geçmeye değermiKapatma yok ama ingilizce yapılıyor. Patlama olayı dediğim gibi bende başka kulaklıklarda da oldu usb portuyla alakalı oluyor o.