Hasan enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 193
Kaliteli klavye arıyorum beyaz olması tercihim manyetik veya red mekanik varsa sevinirim
Kral hiç kullanmadım en az 75 üstü olursa iyi olurtuş sayısı nasıl olsun kanka 60lık falan kullanır mısın
bu bütçede aula fln bakabilirsin f75 veya f87-f87pro modellerineKral hiç kullanmadım en az 75 üstü olursa iyi olur
Hocam mageee nin mkstar 75 nasıl 800 tl ye alıcamda sıfır alınır mı? brown switchbu bütçede aula fln bakabilirsin f75 veya f87-f87pro modellerine
Ne diyorsunuzHocam mageee nin mkstar 75 nasıl 800 tl ye alıcamda sıfır alınır mı? brown switch
Kral bende onu düşünüyorum ama şimdi bi fırsat çıktı 900 tl ye magegee nin mk star 75 modeli brown switch sahibinden vericek onu almakmı yoksa bumu kafam çok karışıkSelamlar,
1 saniye düşünmeden bunu alabilirsiniz
https://www.incehesap.com/magegee-sky98-99-tus-kablosuz-rgb-hot-swap-gasket-siyah-beyaz-gaming-klavye-fiyati-81376/
kafanız hiç karışmasın bütçeniz el veriyorsa 1 kere alın sonra pişman olup bir daha almak yorucu ve maliyetli oluyorKral bende onu düşünüyorum ama şimdi bi fırsat çıktı 900 tl ye magegee nin mk star 75 modeli brown switch sahibinden vericek onu almakmı yoksa bumu kafam çok karışık