Murphy
80+ Bronze
- Katılım
- 1 Haziran 2020
- Mesajlar
- 530
- Reaksiyon skoru
- 233
haha yanlış bilgiden mi raporladınız, tabii sizin taktirinizdir ancak ips glow olduğunu nerede kanıtladınız göremedim, kanıt olarak attığınız görseller ile arkadaşın panel kenarından çıkan değişken sızıntının alakası yok. monitöre göre değişen sarı mavi tonlarında olabilen kirli beyaz ışık, ışık sızması olabileceğini belirtmesine rağmen alakasız görselleri atıp, yanlış cevap veriyorsun demek ahkam kesmektir.Üstten konuşuyorsun dedigin mesaja baktın mı?
Alıntıyı görüntüle
Burada ki üstten konusmayı gösterir misiniz?
Gelen cevaba bakalım:
Alıntıyı görüntüle
Bende tekrar aynı şeyi yazdığınız için şu cevabı veriyorum:
Alıntıyı görüntüle
Siz üst üste 2 defa yanlış bilgi verdiğiniz için bende yanlış bilgi vermeyin diyorum.
Siz de kibirli bir şekilde gülme Emojisi atıp en iyisini siz biliyorsunuz profesör diyerek üstten tavırlar sergiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Ve şimdi de tekrardan buna devam ediyorsunuz.
Kameraya bakarak IPS glow oldugu belli olan şeye ışık sızması diyorsunuz.
Işık sızması örnegini attım size.
Bunu da acıklarken üslubunuz yine aynı şekilde. Yok forumu size bırakalım yok şutladılar. Güldürme beni daha fazla.
Alıntıyı görüntüle
Bilmiyorsanız konuşmayından önce sen emoji atıp üstüne profesör falan dedigin için tavrımı degistirdim.
Sonra daha da üstten konuşmaya başladın. Ben sana hiç böyle bir tavır sergilemedigim halde sen profesör zart zurt dersen bende senin dilinle karşılık veririm. Bundan normali yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cehalet böyle bir şey işte.Yanlış bilgiden raporladım.