🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Üstten konuşuyorsun dedigin mesaja baktın mı?

Alıntıyı görüntüle

Burada ki üstten konusmayı gösterir misiniz?

Gelen cevaba bakalım:
Alıntıyı görüntüle

Bende tekrar aynı şeyi yazdığınız için şu cevabı veriyorum:
Alıntıyı görüntüle

Siz üst üste 2 defa yanlış bilgi verdiğiniz için bende yanlış bilgi vermeyin diyorum.

Siz de kibirli bir şekilde gülme Emojisi atıp en iyisini siz biliyorsunuz profesör diyerek üstten tavırlar sergiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle

Ve şimdi de tekrardan buna devam ediyorsunuz.

Kameraya bakarak IPS glow oldugu belli olan şeye ışık sızması diyorsunuz.

Işık sızması örnegini attım size.

Bunu da acıklarken üslubunuz yine aynı şekilde. Yok forumu size bırakalım yok şutladılar. Güldürme beni daha fazla.

Alıntıyı görüntüle

Bilmiyorsanız konuşmayından önce sen emoji atıp üstüne profesör falan dedigin için tavrımı degistirdim.

Sonra daha da üstten konuşmaya başladın. Ben sana hiç böyle bir tavır sergilemedigim halde sen profesör zart zurt dersen bende senin dilinle karşılık veririm. Bundan normali yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cehalet böyle bir şey işte. 🙂 Yanlış bilgiden raporladım.
haha yanlış bilgiden mi raporladınız, tabii sizin taktirinizdir ancak ips glow olduğunu nerede kanıtladınız göremedim, kanıt olarak attığınız görseller ile arkadaşın panel kenarından çıkan değişken sızıntının alakası yok. monitöre göre değişen sarı mavi tonlarında olabilen kirli beyaz ışık, ışık sızması olabileceğini belirtmesine rağmen alakasız görselleri atıp, yanlış cevap veriyorsun demek ahkam kesmektir.

haha yanlış bilgiden mi raporladınız, tabii sizin taktirinizdir ancak ips glow olduğunu nerede kanıtladınız göremedim, kanıt olarak attığınız görseller ile arkadaşın panel kenarından çıkan değişken sızıntının alakası yok. monitöre göre değişen sarı mavi tonlarında olabilen kirli beyaz ışık, ışık sızması olabileceğini belirtmesine rağmen alakasız görselleri atıp, yanlış cevap veriyorsun demek ahkam kesmektir.
Arkadaşım sen mavi tonlarında IPS glow olmaz demedin mi?

Bunlar ne oluyor? Beyaz renk mi? Renk algınızı mı kaybettiniz?

3683.webp

3681.webp

3685.webp

3679.webp

Işık sızmasına örnek:
3700.webp

İps glow örnek:
3702.webp

Gerek sol üst ve alt köşe gerek sağ süt ve alt köşe olsun IPS glow.

İkide bir laf atan sensin bir de utanmadan ahlak dersi vermeye calısıyor. Komik şey seni.

Kamera zaten 10x fazla gözükmesini sağlıyor. Normal de bir sızma gözükmüyor. Eğer olsaydı zaten ışık sızması fotoğraflarında oldugu gibi kendini belli ederdi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix
mavi tonlarındaysa ips glowdur (!) alttaki görseller güzel bir örnek

1763248367594.webp

1763248446574.webp

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Işık sızmasına örnek:
Alıntıyı görüntüle

İps glow örnek:
Alıntıyı görüntüle

İkide bir laf atan sensin bir de utanmadan ahlak dersi vermeye calısıyor. Komik şey seni.

Kamera zaten 10x fazla gözükmesini sağlıyor. Normal de bir sızma gözükmüyor. Eğer olsaydı zaten ışık sızması fotoğraflarında oldugu gibi kendini belli ederdi.
bakın bilmiyorum siz mi benim dediğimi anlamıyorsunuz yoksa ben mi anlatamıyorum, attığınız görseller zaten ips glow buna dair bir zıtlaşma yok. arkadaşın görselinde ips glow içinde kenara sıfır noktasında dışa doğru değişen bir sızma var. Renk gamutundan dolayı mı anlayamıyorsunuz yoksa ben de mi farklı gözüküyor anlamıyorum, konuştuğumuz şeyler çok farklı.

• Beğen

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Işık sızmasına örnek:
Alıntıyı görüntüle

İps glow örnek:
Alıntıyı görüntüle

komik şey mi? size tavsiyem düzgün konuşmanız.

mavi tonlarındaysa ips glowdur (!) alttaki görseller güzel bir örnek

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

bakın bilmiyorum siz mi benim dediğimi anlamıyorsunuz yoksa ben mi anlatamıyorum, attığınız görseller zaten ips glow buna dair bir zıtlaşma yok. arkadaşın görselinde ips glow içinde kenara sıfır noktasında dışa doğru değişen bir sızma var. Renk gamutundan dolayı mı anlayamıyorsunuz yoksa ben de mi farklı gözüküyor anlamıyorum, konuştuğumuz şeyler çok farklı.
Kameradan da kaynaklı farklı gözüküyor olabilir. Fotoğraftan zaten anlamak pek mümkün değil görüntüyü 10x patlatıyor kamera. Fark edilir bir ışık sızması yok eğer çok arada küçük varsa o monitör özelinde fark edilmez çünkü kamerada bile fark edilmiyor. Bunu anca monitörü kullanan kisi teyit edebilir.

komik şey mi? size tavsiyem düzgün konuşmanız. Sizin açınızdan.
Tavsiye veremezsin bu bir, ikincisi üst üste terbiyesizlik yaptın. Ne bekliyorsun bilmiyorum ama ikinci kez aynı cevabı verdiğiniz için bende yanlış bilgi vermeyin dedim, siz de cevap olarak emoji atıp profesör cart curt diyerek mevzuyu büyüttünüz. Bir de yok şutlandı yok forumu size bırakalım falan diyerek devam ettirdiniz. Buna karşılık komik şey dedim diye mi alınıyorsunuz? Emin olun daha fazlasını hakediyorsunuz da ben pek karşılık vermiyorum.

Eğer baştan fikrini düzgünce belirtseydin zaten normal bir şekilde tartısırdık.

Ben 1 dediysem sen 3 dedin, ilk sataşan da sensin. İstersen baştan yorumlarını oku.

Son düzenleme:
Kameradan da kaynaklı farklı gözüküyor olabilir. Fotoğraftan zaten anlamak pek mümkün değil görüntüyü 10x patlatıyor kamera. Fark edilir bir ışık sızması yok eğer çok arada küçük varsa o monitör özelinde fark edilmez çünkü kamerada bile fark edilmiyor. Bunu anca monitörü kullanan kisi teyit edebilir.

Tavsiye veremezsin bu bir, ikincisi üst üste terbiyesizlik yaptın. Ne bekliyorsun bilmiyorum ama ikinci kez aynı cevabı verdiğiniz için bende yanlış bilgi vermeyin dedim, siz de cevap olarak emoji atıp profesör cart curt diyerek mevzuyu büyüttünüz. Bir de yok şutlandı yok forumu size bırakalım falan diyerek devam ettirdiniz. Buna karşılık komik şey dedim diye mi alınıyorsunuz? Emin olun daha fazlasını hakediyorsunuz da ben pek karşılık vermiyorum.
terbiyesiz arıyorsan yanlış kişidesin. Kendini küçültüyorsun. Kesinliği garanti olmayan konularda verilen fikirlere hüküm koymaktan vazgeçmediğiniz sürece alacağınız tepki bu. 2 3 kişi toplanmışsınız, her monitör konusunda fikir belirten insanlara sen yanlışsın ben doğruyum demekten bıkmadınız. hakedilenin karşılığı verilse bu kadar uzamazdı emin ol.

Eğer baştan fikrini düzgünce belirtseydin zaten normal bir şekilde tartısırdık.

Ben 1 dediysem sen 3 dedin, ilk sataşan da sensin. İstersen baştan yorumlarını oku.
Arkadaş sana küfür mü etti ?

terbiyesiz arıyorsan yanlış kişidesin. Kendini küçültüyorsun. Kesinliği garanti olmayan konularda verilen fikirlere hüküm koymaktan vazgeçmediğiniz sürece alacağınız tepki bu. 2 3 kişi toplanmışsınız, her monitör konusunda fikir belirten insanlara sen yanlışsın ben doğruyum demekten bıkmadınız. hakedilenin karşılığı verilse bu kadar uzamazdı emin ol.
Üst üste ışık sızması var diye kesin konuşuyorsun anlaşılır bir sızma olmadıgıdı halde. Yok deyince de kışkırtmak icin emoji atıp en iyisini sen biliyorsun profesör diyorsun. Fitili sen ateşliyorsun bir de her seferinde büyütüyorsun. Küçüklük sende.

Kssinliği garanti olmayan fikirlere bla bla sen niye ışık sızması var diye kesin koyuyorsun o zaman? Önce bu dediğini kendin uygulamalısın.

Kendinle çelişip duruyorsun. İnsan önce dediklerini kendi uygular.
Arkadaş sana küfür mü etti ?
Etmedi ama kışkırtıp durdu.

Şu mesajı okuyun demek istediğimi anlarsınız.
Üstten konuşuyorsun dedigin mesaja baktın mı?

Alıntıyı görüntüle

Burada ki üstten konusmayı gösterir misiniz?

Gelen cevaba bakalım:
Alıntıyı görüntüle

Bende tekrar aynı şeyi yazdığınız için şu cevabı veriyorum:
Alıntıyı görüntüle

Siz üst üste 2 defa yanlış bilgi verdiğiniz için bende yanlış bilgi vermeyin diyorum.

Siz de kibirli bir şekilde gülme Emojisi atıp en iyisini siz biliyorsunuz profesör diyerek üstten tavırlar sergiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle

Ve şimdi de tekrardan buna devam ediyorsunuz.

Kameraya bakarak IPS glow oldugu belli olan şeye ışık sızması diyorsunuz.

Işık sızması örnegini attım size.

Bunu da acıklarken üslubunuz yine aynı şekilde. Yok forumu size bırakalım yok şutladılar. Güldürme beni daha fazla.

Alıntıyı görüntüle

Bilmiyorsanız konuşmayından önce sen emoji atıp üstüne profesör falan dedigin için tavrımı degistirdim.

Sonra daha da üstten konuşmaya başladın. Ben sana hiç böyle bir tavır sergilemedigim halde sen profesör zart zurt dersen bende senin dilinle karşılık veririm. Bundan normali yok.

Cehalet böyle bir şey işte. 🙂 Yanlış bilgiden raporladım.

Bu tayfun denilen eleman google da buldugu verilerle kendini uzman sanıyor ve en ufak bir tartışmada profilinize girip eski konularınız bulup sizi rencide etmeye çalışıyor, bir nevi işsiz kendisi, bence hiç tartışmayın.
Diğer konuya yazdım burayada kopyaliyorum
Bu ktc markası neye göre her konuda öneriliyor? Google'da kağıt üstünde verileri alip buraya atan Herkes kendini uzman sanıyor. yabancı forumlarda bir ton sorunlu konuları var bu markanın, merak edenler reddite ktc yazsın yabancı dili olmayanda google Çeviri kullansın. En merak ettiğim olayda ktc marka değeri msi ve aoc kadar varmi ki aynı paraya monitorler satıyor? 7 k falan olsa ilk ben alırım eleştirmem ama sen diğer dediğim iki marka kadar mı piyasa değeri yaptın ki onlarla aynı paraya ürün satıyorsun ilginç. Mesela ben fazeonu asla eleştirmem adamlar 5 k fiyata 2 k monitor veriyor haddini biliyorlar ama ktc marka değeri ne ara büyüdü birader 12 13 bine aoc ve msi monitorlerle aynı paraya satmaya başladı.

Üst üste ışık sızması var diye kesin konuşuyorsun anlaşılır bir sızma olmadıgıdı halde. Yok deyince de kışkırtmak icin emoji atıp en iyisini sen biliyorsun profesör diyorsun. Fitili sen ateşliyorsun bir de her seferinde büyütüyorsun. Küçüklük sende.

Kssinliği garanti olmayan fikirlere bla bla sen niye ışık sızması var diye kesin koyuyorsun o zaman? Önce bu dediğini kendin uygulamalısın.

Kendinle çelişip duruyorsun. İnsan önce dediklerini kendi uygular.

Etmedi ama kışkırtıp durdu.

Şu mesajı okuyun demek istediğimi anlarsınız.
donanım.webp

haha vallahi artık yaşının küçük olduğunu düşünmeye başladım. başta bu konuya girerken yardımcı olmak amacıyla girmiştim, kendi fikirlerimi de belirttiğimde kesinlik sunmadım, sen gelip hayır ips glow bu deyince sana karşı fikrimi savundum, diğerlerine karşı kesin bir yargı vermedim. Türkçe biliyor musun?

Ekler

• donanım.webp
    donanım.webp
    8.3 KB · Hit: 22
  • Beğen
Alıntıyı görüntüle
haha vallahi artık yaşının küçük olduğunu düşünmeye başladım. başta bu konuya girerken yardımcı olmak amacıyla girmiştim, kendi fikirlerimi de belirttiğimde kesinlik sunmadım, sen gelip hayır ips glow bu deyince sana karşı fikrimi savundum, diğerlerine karşı kesin bir yargı vermedim. Türkçe biliyor musun?
Tek dedigim IPS glow oldugu belli, fark edilir sızma yok. Verdiniz cevap ise en iyisini siz biliyorsunuz bay profesör ve yanına da gülme ifadesi. Açıkça kışkırtıyorsunuz. Normal bir sekilde cevap verebilirdin. İlla tepeden konuşmana ve emoji bırakmana gerek yok. Bunu anlamıyorsun.

Bu tayfun denilen eleman google da buldugu verilerle kendini uzman sanıyor ve en ufak bir tartışmada profilinize girip eski konularınız bulup sizi rencide etmeye çalışıyor, bir nevi işsiz kendisi, bence hiç tartışmayın.
Diğer konuya yazdım burayada kopyaliyorum
Bir insan kendiyle bu kadar çelişir mi ya? Ktc önerdim diye bana ve forum sahibine laf ediyorsun. Asus ve MSI varken bu mu alınır diyorsun. İki gün sonra MSI aldım diye sağda solda sızlanıyorsun. Sonra da dönüp diyorsun ki Asus ve MSI öneren tiplersiniz engelliyorum sizi. 🙂Omurga yok mu hacı sende. Bir karar ver artık bir gün öyle bir gün böylesin. Gerçi insan dedim ama insan da omurga olur. Sen yanar dönerlisin. Sana daha iyi bir şey bulmak lazım. Solucan gibi.
3714.webp
3712.webp
3710.webp

3716.webp

Son düzenleme:
Geri