Hangi razer mouse u almalıyım

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
razer deathadder v3 kablolu/hyperspeed razer viper v3 hyperspeed mi yoksa basilisk v3x hyperspeed mi bende şuan deathadder essential var elime ufacık küçük geliyor ve 1000hz cs2 ranked kastığım için sıkıntı çıkarabiliyor bu saydığım mousrlardan sizce hangisini almalıyım viper v3 hyperspeed ve basilisk pilli diye biraz işkillenmedim değil sürekli tak çıkar yap diye önerilerinizi bekliyorum

razer deathadder v3 kablolu/hyperspeed razer viper v3 hyperspeed mi yoksa basilisk v3x hyperspeed mi bende şuan deathadder essential var elime ufacık küçük geliyor ve 1000hz cs2 ranked kastığım için sıkıntı çıkarabiliyor bu saydığım mousrlardan sizce hangisini almalıyım viper v3 hyperspeed ve basilisk pilli diye biraz işkillenmedim değil sürekli tak çıkar yap diye önerilerinizi bekliyorum
Eliniz büyükse basiliks v3x hperspeed tercih edebilirsiniz. Hafif farelere alıştıysanız ağır gelebilir. Ortalama günde 5 saat kullanım ve %50 parlaklık ile pili 2 haftaya yakın gidiyor. Düz market pili kullanıyorum.

Eliniz büyükse basiliks v3x hperspeed tercih edebilirsiniz. Hafif farelere alıştıysanız ağır gelebilir. Ortalama günde 5 saat kullanım ve %50 parlaklık ile pili 2 haftaya yakın gidiyor. Düz market pili kullanıyorum.
hocam elim bilek güreşinden dolayı biraz fazla büyük aklımda deathadder v3 kablolu vardı 8000hz den dolayı pil olayına pek güvenemiyorum bana yetmezmiş gibi geliyor pc ortak olduğu için büyük ihtimal dayanmaz bana

Bende deathadder v3 prosu var hem de kablolusu düz v3 var.

Kablolu alın pilli versiyonun özellikleirni baya kısmışlar.

Kablolu ile pro arasında hiçbir fark yok ikisini de kullandım birebir aynı hatta kablosunu hissetmiyorsun bile pro ile fiyat farkı çok pro bu fiyatı haketmiyor.

Amazondan deathadder v3 kablolu alın 2000 tl ye 8k hz veriyor hemde esporda en çok kullanılan mouse valoda immoyum csde lem.

13938.webp

Kablolu ile pro arasında hiçbir fark yok ikisini de kullandım birebir aynı hatta kablosunu hissetmiyorsun bile pro ile fiyat farkı çok pro bu fiyatı haketmiyor.

Amazondan deathadder v3 kablolu alın 2000 tl ye 8k hz veriyor hemde esporda en çok kullanılan mouse valoda immoyum csde lem.

Alıntıyı görüntüle
tamamdır hocam onu alıyorum sağolun yorumunuz için baya kafam karışmıştı wireless yüzünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
hocam işlemcim 8000hz kaldırırmı peki gecikme veya takılma yaparmı i5 12400f im var

tamamdır hocam onu alıyorum sağolun yorumunuz için baya kafam karışmıştı wireless yüzünden
Hayırlı olsun hocam pro wireless alınca zaten 8k dongle çıkmıyor 1000hz dayatıyor sana 8000hz dongle ile olanlarında fiyatı 5k dan başlıyor aşırı gereksiz .Kablolu direkt 8000 hz veriyor baya fark etti

13517.webp

Alıntıyı görüntüle
hocam ben deathadder v3 pro hyperpolling versiyonunun 4200 e aldım bu fiyata göre normal midir?

hocam ben deathadder v3 pro hyperpolling versiyonunun 4200 e aldım bu fiyata göre normal midir?
Fiyatı iyi ama sakın masadan düşürme çok hassas ben düşürdüm sol click rahmetli oldu. O yüzden iade edip yarı fiyatına aynı özellikleri olan kablolu versiyonunu aldım hemde düşme derdi de ortadan kalktı.

Razer deathadder v3 hyperspeed aldım ben, v3 proda scroll wheel kronik sorunluymuş tüm yabancı forumlar öyle diyor. Hyperspeed'den 8k dongle da çıkıyor.

Razer deathadder v3 hyperspeed aldım ben, v3 proda scroll wheel kronik sorunluymuş tüm yabancı forumlar öyle diyor. Hyperspeed'den 8k dongle da çıkıyor.
Bilgisayar destekler mi desteklemez mi muhabbeti var acaba 8000Hz lerde çok fark yaratır mı acaba işlemci yükü konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,006
Üyeler
186,128
Son üye
lispenard
Geri