En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com ( Fiyat geçmişi eklendi )

hocam psu şu an geliştirme aşamasında her siteden şu an psu bilgisini alamadığım için açmadım ne yazık ki bazı sitelerde sorun yaşıyorum
Hocam birde sadece kasa psu suz sekilde filtre koyarsanız cok daha ilgi çekebilir çoğu sitede yok mesela

Hocam birde sadece kasa psu suz sekilde filtre koyarsanız cok daha ilgi çekebilir çoğu sitede yok mesela
Tam anlayamadım hocam, bütün hazır sistemlerde psu var siz psu kasaya dahil mi degil mi bilgisini mi soruyorsunuz

Tam anlayamadım hocam, bütün hazır sistemlerde psu var siz psu kasaya dahil mi degil mi bilgisini mi soruyorsunuz
Yok hocam benim demek istediğim yaptığınız site kasa olarak sadece fanlı sekilde bileşenleri tek haliyle gösterecek sekilde filtre sistemi yapılabilirse daha da güzel olabilir mesela sadece psu veya sadece anakart gibi

hocam çok kral site olmuş elinize sağlık. biraz tasarım biraz geliştirmeyle sürekli kullanırım bunuı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tüm siteler yokmu bazı siteler var sadece galiba

Yok hocam benim demek istediğim yaptığınız site kasa olarak sadece fanlı sekilde bileşenleri tek haliyle gösterecek sekilde filtre sistemi yapılabilirse daha da güzel olabilir mesela sadece psu veya sadece anakart gibi
Hocam ne yazık ki ciddi mesai lazım onun için

hocam çok kral site olmuş elinize sağlık. biraz tasarım biraz geliştirmeyle sürekli kullanırım bunuı

hocam tüm siteler yokmu bazı siteler var sadece galiba
Hangi siteler olsun hocam

Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda bir araya getiren bir web sitesi geliştirdim. Bu sayede istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırabilir ve en uygun fiyatlı seçeneği zahmetsizce bulabilirsiniz.

Mevcut Durum:
  • Bazı firmalara ait ürünlerde hâlâ eksik bilgiler bulunuyor (kısa sürede tamamlanacak).
  • Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum (zaman bulabilirsem yakın zamanda gelecek).
  • İlerleyen dönemde işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması sunmayı düşünüyorum.
  • Tüm ürünlerin her bir bileşen detayını çektikten sonra kapsamlı bir kıyaslama özelliği ekleme planım var (yakın vadede olmayabilir).
  • Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com

Yeni Eklenen Özellikler:
  • RAM tipi filtresi eklendi.
  • RAM kapasitesi filtresi eklendi.
  • PcKolik hariç eksik ürün bilgilerinin tamamı düzeltildi.
  • Filtreleme sırasında, filtre öğelerinin yanında o kriteri sağlayan sistem sayısı gösteriliyor.
  • Anakart marka filtresi eklendi.
  • Anakart çipset filtresi eklendi.
Gerçekten son dönemde insanların en çok aradığı özellik. Pc den anlayan adam bile 24 saat fiyatları takip edemediği için işine yarayacaktır. Pc den hiç anlamayan adamın daha da işine yarayacaktır.

Gerçekten son dönemde insanların en çok aradığı özellik. Pc den anlayan adam bile 24 saat fiyatları takip edemediği için işine yarayacaktır. Pc den hiç anlamayan adamın daha da işine yarayacaktır.
Zaten bu proje arkadaşlarımın sürekli bana hazır sistem bulur musun demesiyle başladı bir ara o kadar çok kişi soruyordur ki pratikleştirmek için basit bir script yazmıştım sonra fikir kafama yatınca vakit buldukça geliştirdim hala en çok kullanan ben olabilirim sadece son 2 haftada 3-4 arkadaşıma direkt ben sistemi kendi sitemden bulup aldık

Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda bir araya getiren bir web sitesi geliştirdim. Bu sayede istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırabilir ve en uygun fiyatlı seçeneği zahmetsizce bulabilirsiniz.

Mevcut Durum:
  • Bazı firmalara ait ürünlerde hâlâ eksik bilgiler bulunuyor (kısa sürede tamamlanacak).
  • Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum (zaman bulabilirsem yakın zamanda gelecek).
  • Tüm ürünlerin her bir bileşen detayını çektikten sonra kapsamlı bir kıyaslama özelliği ekleme planım var (yakın vadede olmayabilir).

Yeni Eklenen Özellikler:
  • Filtreleme sırasında, filtre öğelerinin yanında o kriteri sağlayan sistem sayısı gösteriliyor.
Arayüz claude sonnet ile yapılmış gibi duruyor hocam ama site güzele benziyor eline sağlık

Mevcut Durum:

Yeni Eklenen Özellikler:
E girmiyo

Hocam aşinasınız sanırım v0.dev ile yaptım sonra cursor ve windsurf ile geliştirdim

Hiç mi açılmıyor yoksa ürünler mi gelmiyor
Birisi link atmıştı ona tıklayınca giremedim, kendim site linkini yazınca girebildim

Geri