Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Advocate

80+
Reaksiyon skoru
124
Bütçe
20000
PXN'in yeni VD serilerinin en uygun fiyatlı üyesi VD4 Euas Teknoloji tarafından satışa çıkarılmış. Moza R3'e göre daha fazla tork, (4nm Sabit 5nm Peak) 24 Bit encoder ve fren performans kiti ile öne çıkıyor. Giriş seviyesi bir direksiyon düşünenlerin kesinlikle 20.000 TL fiyatı ile Moza R3 yerine tercih etmelerinde fayda var.

721394-w700h584.webp

PXN'in yeni VD serilerinin en uygun fiyatlı üyesi VD4 Euas Teknoloji tarafından satışa çıkarılmış. Moza R3'e göre daha fazla tork, (4nm Sabit 5nm Peak) 24 Bit encoder ve fren performans kiti ile öne çıkıyor. Giriş seviyesi bir direksiyon düşünenlerin kesinlikle 20.000 TL fiyatı ile Moza R3 yerine tercih etmelerinde fayda var.

Alıntıyı görüntüle

alsam mı la bir tane ya g29 soğuttu beni direksiyondan

Öbürünü 26 ya verdikten sonra bu bi 18 filan diye düşünüyodum ben. Ama yinede iyi gibi. Peşin taksit lazım o soğutuyor beni böyle sitelerde ürünlerde. Bu sitede görmedim o bilgileri

Öbürünü 26 ya verdikten sonra bu bi 18 filan diye düşünüyodum ben. Ama yinede iyi gibi. Peşin taksit lazım o soğutuyor beni böyle sitelerde ürünlerde
Gelbura VD6'yı 28.500 e çekti ve debriyaj pedalını çıkardı yeni alacak olanlar için. Bana 3 pedallı gelecek ama. VD4 20K'ya çok uygun hocam ses etmeyin :D Daha sitelerine yeni giriş yapmışlar Trendyol ve HB'de de dükkanları var oraya da koyarlar 1-2 güne.

Vd6 satsalar o zmn daha çok işimize gelir :)

Gelbura VD6'yı 28.500 e çekti ve debriyaj pedalını çıkardı yeni alacak olanlar için. Bana 3 pedallı gelecek ama. VD4 20K'ya çok uygun hocam ses etmeyin :D Daha sitelerine yeni giriş yapmışlar Trendyol ve HB'de de dükkanları var oraya da koyarlar 1-2 güne.
Genelde hb ve trendyolda daha ucuz oluyor bir de. Yenir bu set

Alıntıyı görüntüle

DEBRİYAJ satılıyor mu peki ve vites

v9 modelini almayı düşünüyorum. F/P olarak nasıl bilmiyorum ama ve bir de bu EUAS ne kadar güvenilir bir site? Yani direkt PXN sitesinden alabiliyoruz sonuçta. Hangisi mantıklı olur?

v9 modelini almayı düşünüyorum. F/P olarak nasıl bilmiyorum ama ve bir de bu EUAS ne kadar güvenilir bir site? Yani direkt PXN sitesinden alabiliyoruz sonuçta. Hangisi mantıklı olur?
V9 modelini kesinlikle önermem. Dişli bile değil potansiyometreli yaylı ve çabuk bozulan bir direksiyon. Bütçenizi belirtin ona göre model söyleyeyim.

Euas Avrasya Teknoloji diye bir firma. Edirnekapıda showroomları var. PXN ile direkt irtibatları var ve resmi ithalatçılar. (Gelbura ile birlikte) Yani ithalat yapabilmek kolay bir şey değil alelade bir firma yapamıyor bu işi. O yüzden karşınızda iyi kötü bir muhatap var. Noname bir satıcı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri