Bu termalin fiyatı ne böyle

Ellerinde yoktur, o yüzden fiyatını bozmuşlardır. Başka model bak.

Serbest piyasa araştırıp almayacaksınız işte

Saçmalık, almayacaksın işte.
7.2Wm/k olan macuna 9k yazmış.

12.8Wm/k TF7 macun 2gramı 282₺, 4gramı 564₺

Ellerinde yoktur, o yüzden fiyatını bozmuşlardır. Başka model bak.
Ben de var zaten söylediğim gibi fiyatını merak edip baktım artc mx sürdüm ben de kendi bilgisayarıma şu an bunun fiyatını merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saçmalık, almayacaksın işte.
7.2Wm/k olan macuna 9k yazmış.

12.8Wm/k TF7 macun 2gramı 282₺, 4gramı 564₺
Macuns 9k vermem zaten

Ben de var zaten söylediğim gibi fiyatını merak edip baktım artc mx sürdüm ben de kendi bilgisayarıma şu an bunun fiyatını merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Macuns 9k vermem zaten
Serbest piyasada bir ürünün stoğu neredeyse bittiyse, ülkeye getirme imkanları vb kısıtlar varsa, fiyatını ucurursun.
Ki bu sadece bu üründe değil bir sürü üründe yapılan bişey.

Takılacak bir durum yok yani.

Serbest piyasada bir ürünün stoğu neredeyse bittiyse, ülkeye getirme imkanları vb kısıtlar varsa, fiyatını ucurursun.
Ki bu sadece bu üründe değil bir sürü üründe yapılan bişey.

Takılacak bir durum yok yani.
Kanka takılmadım zaten serbest piyasanın korkunçluğundan dolayı açtım neyine takılam elimde olan macun almak istesem alamam belli ki görünce paylaştım sohbet olsun diye

Ekran kartının çipinin üstüne uygulama yapılabiliyor mu?
Evet yapılıyor zaten o soğukken ped gibi sıcakken daha sıvı davrandığı için metale tam oturdukça performansı artıyor ve en önemli iddiası pumpout vs olmaması onuda layığı ile yapıyor. İşlemci gibi düşün zaten ekran kartının da işlemcisi çipi istediğin gibi uygularsın. Bu ürün pumpout yapmadığı için özellikle çok ısınan şeylerde kullanılıyor. Sallıyorum 120mm kule tipi soğutucun ve ryzen 5 5600'ün varsa pekte zorunda değilsin he oc yapacaksan başka.

Kanka takılmadım zaten serbest piyasanın korkunçluğundan dolayı açtım neyine takılam elimde olan macun almak istesem alamam belli ki görünce paylaştım sohbet olsun diye
Almanyadan 40€'ya Google nest hoparlör aldım, kullandım biraz, bozuldu. Aşırı beğeniyordum. Türkiye'de satılmış ve tedariği bitmiş. 15.000₺ ye satanlar vardı 15'e. El insaf. Şimdi en son bir satıcı amazona getirmiş 4.5'ya. Henüz almadım, belki alırım.

Almanyadan 40€'ya Google nest hoparlör aldım, kullandım biraz, bozuldu. Aşırı beğeniyordum. Türkiye'de satılmış ve tedariği bitmiş. 15.000₺ ye satanlar vardı 15'e. El insaf. Şimdi en son bir satıcı amazona getirmiş 4.5'ya. Henüz almadım, belki alırım.
Ülkede herkes fırsatçı işte etse etse bu 500 tl eder son ürün diye 9. Bin ne yani

Geri