🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

Arkadaşlar psu güzel demi fanı uzun ömürlü değil diyorlar sorun yaşamayacaksam alayım

Arkadaş bu n11 de ayrı bir alem. PSU Bilgisayar bileşeni değilde klima bileşeni mi? 200 TL kuponu kullandırmıyor.

Bana hiç güven vermiyor bu satıcı da psu da , sistemi emanet edesim gelmiyor 1 yıl sonra elimde kalacakmış gibi hissettiriyor
cidden kaliteli bir psu fiyat aralığının tartışmasız en iyisi denebilir zamanının s3-s4 minisi gibi düşünüyorum

Atx 3.1 pcie 5 yokmuş hocam sanırım ama gerek de yok yani
bu fiyat aralığında bileşen kalitesine bakarsak çok büyük - denemez bileşeni kalitelide olsa şuanda çok üst düzey bir psu değil ama sağlam

Tamda 750 wat psu arıyordum. Gerçekten bu psu güvenilir mi? güvenilir diyorsanız direk alıcam gibi.

2500 liraya rampage gamepower gibi dandik psu alana kadar sorgusuz sualsiz alinacak psu arkadaşlar firma kaliteli çoğu hazır kasaya bu firma üretiyor marka bilinmiyor diye kalitesiz manasına gelmiyor 80+ plat sertifika mevcut gerisi çok önemli değil çünkü fiyat 2500 tl kara kara düşünüp durulacak bir sey değil ihtiyaci olan yapistirsin :)

2500 liraya rampage gamepower gibi dandik psu alana kadar sorgusuz sualsiz alinacak psu arkadaşlar firma kaliteli çoğu hazır kasaya bu firma üretiyor marka bilinmiyor diye kalitesiz manasına gelmiyor 80+ plat sertifika mevcut gerisi çok önemli değil çünkü fiyat 2500 tl kara kara düşünüp durulacak bir
Bu PSU 1.5k olsun anlık, alırken Kara, Kara düşünecek adamlar tanıyorum 😀

Bu PSU 1.5k olsun anlık, alırken Kara, Kara düşünecek adamlar tanıyorum 😀
Ben de bunu anlamıyorum işte 500 tl verseler de alsak mı diye düşünecekler bile vardır çeşit çeşit kulları var yaradanın :D

çok kasmayın la al geç herkes kaliteli diyor daha ne zorluyorsunuz kendini kanıtlamış marka interneti her şeye kullanıyorsunuz yaz gpt ye sana söylesin geçmişini dünya malını alırken böyle çok takılacak şeyler değil kafanı yorduğuna değmez

Geri