Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,722
Nvidia girişi evetNvidia girişler soruyorsan yok , dönüştürücü ile olur ancak
Nvidia girişi evetNvidia girişler soruyorsan yok , dönüştürücü ile olur ancak
cidden kaliteli bir psu fiyat aralığının tartışmasız en iyisi denebilir zamanının s3-s4 minisi gibi düşünüyorumBana hiç güven vermiyor bu satıcı da psu da , sistemi emanet edesim gelmiyor 1 yıl sonra elimde kalacakmış gibi hissettiriyor
Atx 3.1 pcie 5 yokmuş hocam sanırım ama gerek de yok yanicidden kaliteli bir psu fiyat aralığının tartışmasız en iyisi denebilir zamanının s3-s4 minisi gibi düşünüyorum
bu fiyat aralığında bileşen kalitesine bakarsak çok büyük - denemez bileşeni kalitelide olsa şuanda çok üst düzey bir psu değil ama sağlamAtx 3.1 pcie 5 yokmuş hocam sanırım ama gerek de yok yani
Güvenilir C4 değil. Süper fiyatta kacirmaTamda 750 wat psu arıyordum. Gerçekten bu psu güvenilir mi? güvenilir diyorsanız direk alıcam gibi.
Bu PSU 1.5k olsun anlık, alırken Kara, Kara düşünecek adamlar tanıyorum2500 liraya rampage gamepower gibi dandik psu alana kadar sorgusuz sualsiz alinacak psu arkadaşlar firma kaliteli çoğu hazır kasaya bu firma üretiyor marka bilinmiyor diye kalitesiz manasına gelmiyor 80+ plat sertifika mevcut gerisi çok önemli değil çünkü fiyat 2500 tl kara kara düşünüp durulacak bir
Ben de bunu anlamıyorum işte 500 tl verseler de alsak mı diye düşünecekler bile vardır çeşit çeşit kulları var yaradanınBu PSU 1.5k olsun anlık, alırken Kara, Kara düşünecek adamlar tanıyorum![]()
1,5 iskender mi yesem yoksa 10 sene götürecek PSU mu?Bu PSU 1.5k olsun anlık, alırken Kara, Kara düşünecek adamlar tanıyorum![]()