Ekran Kartındaki Güç Kablosunu sökemiyorum

Rs.YnsV3

80+
Reaksiyon skoru
83
6'lık pini taktım ve yan tarafındaki 2'lik pinini takamadım bir türlü, geri çıkartıp yan yana 2'lik olanla beraber takmak istiyorum ama bir türlü 6'lık pin çıkmıyor. klipse basıyorum ve geri çekiyorum ama gelmiyor, daha sistem yepyeni ve az önce elime geldi ama neden böyle oldu sizce? napacağım?

Ekler

• 1000089474.webp
    1000089474.webp
    694.4 KB · Hit: 28
Kart modelini yazar mısınız ?

Ekran kartını yuvasından sökün kasanın dışına alın düzgünce tutup kabloyu hafif sağa sola oynatarak aynı anda çekmeye çalışın fazla sert hareketler yapmadan.

klipse basılı tutup aşağı yukarı sağ sol yapın çekerken

Geçen gün birisi aynı model kartın konnektörünü kırmıştı bu modelde sıkıntı var galiba anlamadım.

Geçen gün birisi aynı model kartın konnektörünü kırmıştı bu modelde sıkıntı var galiba anlamadım.
öyleyse ne olacak hocam şimdi? napabilirim? bir türlü sökemedim kabloyu yada takamadım yan yana bir kere söktüm 2.'de olmuyor şimdi

Sağ sol yaparak çıkart.

öyleyse ne olacak hocam şimdi? napabilirim? bir türlü sökemedim kabloyu yada takamadım yan yana bir kere söktüm 2.'de olmuyor şimdi
Mandala iyice bastırıp diş çeker gibi hafif sağa sola oynatarak çekeceksiniz deneyecek başka bir şey yok malesef. Çentiklerin iyice açılıp takılı kalmadığına dikkat edin.

Geri