Başlangıç İçin 2. El Elektro Gitar Önerisi

MKeremM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Elektro gitara başlamak istiyorum. Sadece gitar için ortalama 9500 tl civarı bir bütçe belirlemiştim. İnsanlar hep 2. el bak vs. diyordu ancak taksit imkanı olmadığı için sıfır düşünüyordum. Ancak şunu öğrendim yeşil uygulamada(Uygulama ismi vermek doğru olur mu bilemediğim için bu şekilde tabir ettim) peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor. Şu anda gözüme çarpan 9000 tl fiyata Schecter SGR-C1 model gitar oldu. Sizce bu fiyat iyi mi, başka önerileriniz var mı, 2. el gitar alırken nelere bakmalıyım? Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

o fiyat bir tık fazla gibi bende schecter 006 sgr vardı bu yaz 6 bine almıştım birkaç ay öncede o gitar + behringer umc 22 ile birlikte 8 bine sattım yamaha pacifica bak bence o paralara

o fiyat bir tık fazla gibi bende schecter 006 sgr vardı bu yaz 6 bine almıştım birkaç ay öncede o gitar + behringer umc 22 ile birlikte 8 bine sattım yamaha pacifica bak bence o paralara
Hocam yamaha pacificanın hangi modeli acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yeşil uygulamada pacificaların gördüğüm kadarıyla düzgün olanları 14 bin den başlıyor

Hocam yamaha pacificanın hangi modeli acaba?

Hocam yeşil uygulamada pacificaların gördüğüm kadarıyla düzgün olanları 14 bin den başlıyor
o zaman baya pahalanmış ben o schecteri aldığım zaman 8-9k ya vardı 112v di herhalde modeli bir de ibanezin giriş modellerine bak genelde ilk başlayanlar ondan alıyor sonra hevesi bitince ya da çalmayı beceremeyince baya uygun fiyattan bırakıyorlar

o zaman baya pahalanmış ben o schecteri aldığım zaman 8-9k ya vardı 112v di herhalde modeli bir de ibanezin giriş modellerine bak genelde ilk başlayanlar ondan alıyor sonra hevesi bitince ya da çalmayı beceremeyince baya uygun fiyattan bırakıyorlar
12.000 TL ye 2. El olarak aşağıdakileri hepsini almak iyi bir fiyat mı
Yamaha pacifica 012
Boston gf15 amfi
Guitar link
Gitar askı ve kılıfı
Enstrüman kablosu

12.000 TL ye 2. El olarak aşağıdakileri hepsini almak iyi bir fiyat mı
Yamaha pacifica 012
Boston gf15 amfi
Guitar link
Gitar askı ve kılıfı
Enstrüman kablosu
bu gitar askısı kılıfı vs zaten bedava gibi düşün. Normal ikinci el bir gitar alırken hepsini veriyorlar zaten. Enstrüman kablosu da ikinci el amfi alırken %90 verirler yanında. Burda 12 bin tl yi guitar link boston gf15 ve pacifica 012 ye vericeksin gibi düşün. Guitar link e baktım şimdi para etmez gibi gözüküyor kullansan bile tatmin etmez seni. Amfi de kötü. İkinci el rahatlıkla 1500 tl civarına bulabileceğin bir amfi. Bence bir tane sx gitar al yanına da blackstar id core v3 bulabilirsen onu al mükemmel olur

bu gitar askısı kılıfı vs zaten bedava gibi düşün. Normal ikinci el bir gitar alırken hepsini veriyorlar zaten. Enstrüman kablosu da ikinci el amfi alırken %90 verirler yanında. Burda 12 bin tl yi guitar link boston gf15 ve pacifica 012 ye vericeksin gibi düşün. Guitar link e baktım şimdi para etmez gibi gözüküyor kullansan bile tatmin etmez seni. Amfi de kötü. İkinci el rahatlıkla 1500 tl civarına bulabileceğin bir amfi. Bence bir tane sx gitar al yanına da blackstar id core v3 bulabilirsen onu al mükemmel olur
sx gitar başlangıç için gayet iyi blackstar id core zaten tam f/p ürünü

Hocam hangi SX iyi olur acaba?

Hocam bu arada 8-9 bin civarına schetcher sgr C1 buldum ne düşünürsünüz bu gitar hakkında

Hocam hangi SX iyi olur acaba?

Hocam bu arada 8-9 bin civarına schetcher sgr C1 buldum ne düşünürsünüz bu gitar hakkında
SX SSS dizilimli hoşuna gideni al zaten cok fark yoktur aralarında. Sgr C1 in piyasasi 8k civarında fiyat normal 7k seviyesinde bulursanız direk alın bence

SX SSS dizilimli hoşuna gideni al zaten cok fark yoktur aralarında. Sgr C1 in piyasasi 8k civarında fiyat normal 7k seviyesinde bulursanız direk alın bence
Hocam gördüğüm kadarıyla 8 civarına pek bulunmuyor şu anda sgr C1. Bir de Yamaha pacifica 112j buldum 9000 TL ye

WhatsApp Image 2025-11-19 at 13.43.33 (1).webpWhatsApp Image 2025-11-19 at 13.43.33 (2).webpWhatsApp Image 2025-11-19 at 13.43.33 (3).webpWhatsApp Image 2025-11-19 at 13.43.33 (4).webpWhatsApp Image 2025-11-19 at 13.43.33.webpWhatsApp Image 2025-11-19 at 14.16.53.webpWhatsApp Image 2025-11-19 at 14.38.58.webp
Hocam özelden yazamadım bu şekilde atayım fotoğrafları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,270
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri