🔥İndirim 1000/200 ve 1500/400 Amazon İndirimleri🔥

Adam niye banlandi la direkt XD

2 gün önce hesap açmış gelmiş keşke konu açabilmek için bir mesajlaşma sınırı olsa sonra açabilse forumda konu

Genelde gıda ürünlerinde kullanılıyor sanırım bu indirim her kategoride geçerli değil. Ben 11 Kasımdaki gibi +3000 tl ye 1000 tl indirim gibi bir kampanya bekliyorum acaba kasım bitene kadar böyle bir şey yaparlar mı dersiniz

ee bendemi ban yicem :D :D
Raporladım, muhtemelen :D

1763461106116.webp

2 gün önce hesap açmış gelmiş keşke konu açabilmek için bir mesajlaşma sınırı olsa sonra açabilse forumda konu
Saçma olur, forum dediğin şey zaten bilmediğin bir konu hakkında diğer insanların bilgisine dayanarak yardım alma platformu değil mi? Adam pc toplayacak, insanlar bu forumu önermiş, gelip konu açmak için bilmem kaç mesaj yazması falan mı gerekecek

Saçma olur, forum dediğin şey zaten bilmediğin bir konu hakkında diğer insanların bilgisine dayanarak yardım alma platformu değil mi? Adam pc toplayacak, insanlar bu forumu önermiş, gelip konu açmak için bilmem kaç mesaj yazması falan mı gerekecek
destek/yardım konusunda açsın ama sıcak fırsatlar vb durumlar için açamasın bir süre bir nevi hesap yeterliliği olması gerek

destek/yardım konusunda açsın ama sıcak fırsatlar vb durumlar için açamasın bir süre bir nevi hesap yeterliliği olması gerek
Buna katılıyorum, ref linki paylaşan sayısıda fazla. Ama zaten bu forumun asıl olayı bu, insanlar forum işleyişi hakkında eleştiri vb yapmadığı sürece burada özgür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,300
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri