❌İndirim Bitti! (Stok bitti) Lian Li Evrensel Dikey GPU Kiti VG4-4-V2X 2.499 TL

Gu
Güzel olmuş hocam güle güle kullan bende Rog 3070 ti var onunla harika durur diye düşünüyorum argb de var ve rgbler direk fana vuruyor dikey koyunca
Teşekkürler hocam. sizinkinide merak ediyorum. bitince atarsınız. ben yinede şuanki halinden memnunum

Teşekkürler hocam. sizinkinide merak ediyorum. bitince atarsınız. ben yinede şuanki halinden memnunum
Eyvallah hocam akşam gelince takıp resim atarım takmak için arkadakı braketlerin hepsini çıkarmak gerekiyor mu

Benim gibi lian li kasa kullananların gpu kiti kullanması daha mantıklı olur. bu tarz riser kabloları alta koymak gerekiyo onun için fanları vs iptal etmek lazım. ondan fırsat olarak paylaştım zaten.
Bende bunu kullanıyorum imzamdaki sistem için şimdiye kadar sorun çıkarmadı . duruma göre bios dan pci x16 gen 4 seçilebilir .

Bende bunu kullanıyorum imzamdaki sistem için şimdiye kadar sorun çıkarmadı . duruma göre bios dan pci x16 gen 4 seçilebilir .
Hocam zaten pcie 4 ekran kartına pcie 4 Riser alırsan sorun olacağını düşünmüyorum adamlar eski kablo alıyor yada pcie 5 karta pcie 4.0 kablo takıyorlar öyle sorunlar olabiliyor

Eyvallah hocam akşam gelince takıp resim atarım takmak için arkadakı braketlerin hepsini çıkarmak gerekiyor mu
yüksek ihtimal evet. yanlış görmediysem 4 slot yer dolduruyo riser kit. siz garantiye alıp hepsini çıkarın.

Hocam zaten pcie 4 ekran kartına pcie 4 Riser alırsan sorun olacağını düşünmüyorum adamlar eski kablo alıyor yada pcie 5 karta pcie 4.0 kablo takıyorlar öyle sorunlar olabiliyor
Bende ki sistem pci 5 riser kablo pci 4 ama sorun yaşamadım şimdiye kadar kablo kalitesinden monitöre kadar bir çok etken olabilir sorun yaşayanlarda

yüksek ihtimal evet. yanlış görmediysem 4 slot yer dolduruyo riser kit. siz garantiye alıp hepsini çıkarın.
Hocam geldi taktım görüntü vermedi bende kablo bozuk çıktı sanırım aşağıya nasıl durduğunu koydum hevesim vardı oda kaçtı.
Kablo taktıktan sonra bıos ayarı vs gerekiyormu

Ekler

• IMG_20251117_202238.webp
    IMG_20251117_202238.webp
    67.3 KB · Hit: 24
Hocam geldi taktım görüntü vermedi bende kablo bozuk çıktı sanırım aşağıya nasıl durduğunu koydum hevesim vardı oda kaçtı.
Kablo taktıktan sonra bıos ayarı vs gerekiyormu
hayır hocam taktığım gibi direk çalıştı. riser kablosunun tam oturduğundsn emin olun. gerekirse rise kablosunun soket hasar görmüşmü bir bakın. en kötü satıcı incehesap olduğundan kullanıcı hatası değilse ilgilenecektirler. çalışmaması üzücü olmuş çok güzel ve elit durmuş bilgisayarınızda.

hayır hocam taktığım gibi direk çalıştı. riser kablosunun tam oturduğundsn emin olun. gerekirse rise kablosunun soket hasar görmüşmü bir bakın. en kötü satıcı incehesap olduğundan kullanıcı hatası değilse ilgilenecektirler. çalışmaması üzücü olmuş çok güzel ve elit durmuş bilgisayarınızda.
Eyvallah hocam muhtemelen Riser kablo bozuk geldi sistemde baya güzel durduda işte kablodan dolayı iade edeceğim

geçmiş olsun hocam. teknoloji işi işte. 100 kişi alır 99 unda problem çıkmaz ama 1 kişide çıkar. oda size denk gelmiş sanırsam

geçmiş olsun hocam. teknoloji işi işte. 100 kişi alır 99 unda problem çıkmaz ama 1 kişide çıkar. oda size denk gelmiş sanırsam
Hocam stok bitmiş iade etmekten vazgeçtim kendi çapımda düzeltmeye çalışıcam biraz daha uğraşıp o kartı dikey takıcam dikey çok hoşuma gitti

Hocam stok bitmiş iade etmekten vazgeçtim kendi çapımda düzeltmeye çalışıcam biraz daha uğraşıp o kartı dikey takıcam dikey çok hoşuma gitti
kolay gelsin hocam. gelişmelerden haberder etmenizi bekliyorum.

Hayırlı olsun hocam bende bi tane çektim. sisteminiz şimdiki haliylebile güzel duruyo.dikey gpu ile dahada iyi duracaktır. inşallah benimkindede güzel durur. bende bırakıyorum fotoyu. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 3500 tl vermen diye almıyodum. fiyat cazip geldi. esktra paranız varsa alın onun dışında gerek yok
duvardakilerin beyazı var mı ?

Geri