❌İndirim Bitti! (Stok bitti) Lian Li Evrensel Dikey GPU Kiti VG4-4-V2X 2.499 TL

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
265

Genelde 2500 TL ye fazla düşmüyor 3000-3500 TL arasında dolanıyor. lian li kasalarla uyumlu dikey gpu kiti.
PCIe 4.0 x16 Destekli

Uyumlu olduğu orjinal sayfasında belirtilen kasa modelleri :
  • VG4-4, O11D EVO RGB / O11 Vision / O11D EVO / O11D / O11DXL / O11 Vision Compact / LANCOOL III / LANCOOL II / LANCOOL 207 / LANCOOL 215/ LANCOOL 206 / Odyssey X ile uyumludur
  • VG4-4-V2, O11D EVO RGB / O11 Vision / O11D EVO XL / O11D EVO / O11D / O11DXL / O11D EVO XL / O11 Vision Compact / LANCOOL III / LANCOOL II / LANCOOL 207 / LANCOOL 215 / LANCOOL 206 / Odyssey X ile uyumludur

Onun yerine bu alınmalı. Hem 1500 TL hemde marka model farketmeksizin tüm kasalarla uyumlu

Onun yerine bu alınmalı. Hem 1500 TL hemde marka model farketmeksizin tüm kasalarla uyumlu
Benim gibi lian li kasa kullananların gpu kiti kullanması daha mantıklı olur. bu tarz riser kabloları alta koymak gerekiyo onun için fanları vs iptal etmek lazım. ondan fırsat olarak paylaştım zaten.

Lancool 3e alabilirim aslinda ama nitro ekran kartinin guc girisi arkadaya o engel olur mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide pci 5den pci 4e düşmeye gerek var mı 2 3 fps bile fark etse zarar yani boş yere

Lancool 3e alabilirim aslinda ama nitro ekran kartinin guc girisi arkadaya o engel olur mu acaba

Bide pci 5den pci 4e düşmeye gerek var mı 2 3 fps bile fark etse zarar yani boş yere
değişkenlik gösteriyor. ama maksimum 3 fps fark vardı pcie4 ile 5 arasında, hatta bazı oyunlarda aynı fpsi bile veriyor. ben o kadar minik farkı gözle farkedemeyeceğimden sipariş verdim.

Araba alma niyetindeyim. Almamalıyım, paramı gereksiz harcamamalıyım. :'( Başka param yok. :'(

Lian Li Lancool III / Asus ROG Strix RTX 4070 Ti Super

Genelde 2500 TL ye fazla düşmüyor 3000-3500 TL arasında dolanıyor. lian li kasalarla uyumlu dikey gpu kiti.
PCIe 4.0 x16 Destekli

Uyumlu olduğu orjinal sayfasında belirtilen kasa modelleri :
  • VG4-4, O11D EVO RGB / O11 Vision / O11D EVO / O11D / O11DXL / O11 Vision Compact / LANCOOL III / LANCOOL II / LANCOOL 207 / LANCOOL 215/ LANCOOL 206 / Odyssey X ile uyumludur
  • VG4-4-V2, O11D EVO RGB / O11 Vision / O11D EVO XL / O11D EVO / O11D / O11DXL / O11D EVO XL / O11 Vision Compact / LANCOOL III / LANCOOL II / LANCOOL 207 / LANCOOL 215 / LANCOOL 206 / Odyssey X ile uyumludur
Çok teşekkür ederim kaptım bir tane 3 taksite böldüm mesele Riser kablo değilde şu aparatı bulmak çok zor alt fanları iptal etmeden dikey koymak kötü oluyor Dynamic evo rgb kasama yakışacak gibi duruyor kasamı aşağıya bırakıyorum sizce güzel dururmu Rog 3070 ti ekran karti ile

Ekler

• IMG_20250802_213537.webp
    IMG_20250802_213537.webp
    639.5 KB · Hit: 113
Çok teşekkür ederim kaptım bir tane 3 taksite böldüm mesele Riser kablo değilde şu aparatı bulmak çok zor alt fanları iptal etmeden dikey koymak kötü oluyor Dynamic evo rgb kasama yakışacak gibi duruyor kasamı aşağıya bırakıyorum sizce güzel dururmu Rog 3070 ti ekran karti ile
Hayırlı olsun hocam bende bi tane çektim. sisteminiz şimdiki haliylebile güzel duruyo.dikey gpu ile dahada iyi duracaktır. inşallah benimkindede güzel durur. bende bırakıyorum fotoyu.
IMG_20250928_013725.webp
IMG-20251019-WA0002.webp

Araba alma niyetindeyim. Almamalıyım, paramı gereksiz harcamamalıyım. :'( Başka param yok. :'(

Lian Li Lancool III / Asus ROG Strix RTX 4070 Ti Super
bende 3500 tl vermen diye almıyodum. fiyat cazip geldi. esktra paranız varsa alın onun dışında gerek yok

Hayırlı olsun hocam bende bi tane çektim. sisteminiz şimdiki haliylebile güzel duruyo.dikey gpu ile dahada iyi duracaktır. inşallah benimkindede güzel durur. bende bırakıyorum fotoyu. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

bende 3500 tl vermen diye almıyodum. fiyat cazip geldi. esktra paranız varsa alın onun dışında gerek yok
Alan arkadaşlar iptal edin.
Amazonda 2589tl 200 amazon kupon veriyor peşin fiyatına 3 taksit fırsatı var.
Amazon link:https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CF9MS1HG?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Bence bu tür ürünlere gereksiz. Bende gidip almıştım sürekli sorunlar çıkıyordu. Bilgisayar açılırken GPU'yu görmüyordu. Post işleminde problemler çıkıyordu. Yine de siz bilirsiniz.

Bence bu tür ürünlere gereksiz. Bende gidip almıştım sürekli sorunlar çıkıyordu. Bilgisayar açılırken GPU'yu görmüyordu. Post işleminde problemler çıkıyordu. Yine de siz bilirsiniz.
Çakma riserlerda öyle sorunlar oluyor hocam lianli de sorun yaşayanı görmedim sorunlar genelde ekran kartı pcie 4.0 oluyor pcie 5.0 kablo takınca veya pcie 3.0 kablo takınca görüntü gelmeme gibi sorunlar oluyor

Çakma riserlerda öyle sorunlar oluyor hocam lianli de sorun yaşayanı görmedim sorunlar genelde ekran kartı pcie 4.0 oluyor pcie 5.0 kablo takınca veya pcie 3.0 kablo takınca görüntü gelmeme gibi sorunlar oluyor
NZXT markasının riserını kullanmıştım hocam. Siz bilirsiniz. Böyle sorun görürseniz direk iade edin geçin.

NZXT markasının riserını kullanmıştım hocam. Siz bilirsiniz. Böyle sorun görürseniz direk iade edin geçin.
Riser kablodada sorun olabilir hocam arkadaşta Dragosun çakma riserı var sorun yaşamadı hiç sorun olmaz demiyorum ama biraz şans işi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0
Geri