Scyrox v6 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
506
Bütçe
3000
dostlarım bayadır mouse bakınıyorum aklıma yatan mouse buldum birtane o da scyrox v6 şeklini vs beğendim özellikleride müthiş zaten tüm yerlerde stok bitmiş sadece Wraith Esportsta var 3200 TL'ye denk geliyor sizce alınır mı ? ikinci elleride komisyonla vs 2500civarına bulunuyor sizce sıfırmı alayım ikinci el mi ? yada bu mouseyi almalı mıyım? cevaplarınızı bekliyorum.

mouse güzel stok skatezleri o kadar iyi değil ama

v8 kullanıyorum memnunum v6 da iyidir

dostlarım bayadır mouse bakınıyorum aklıma yatan mouse buldum birtane o da scyrox v6 şeklini vs beğendim özellikleride müthiş zaten tüm yerlerde stok bitmiş sadece Wraith Esportsta var 3200 TL'ye denk geliyor sizce alınır mı ? ikinci elleride komisyonla vs 2500civarına bulunuyor sizce sıfırmı alayım ikinci el mi ? yada bu mouseyi almalı mıyım? cevaplarınızı bekliyorum.
Kesinlikle öneririm yaklaşık 9.10 aydır kullanıyorum memnunum

mouse güzel stok skatezleri o kadar iyi değil ama
biliyorum onu maalesef. alınca obsidian skates alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

v8 kullanıyorum memnunum v6 da iyidir
pençe tutuyorum ama v6 alacağım v8in şeklini hiç beğenmedim. sence parasını hakkediyor mu ?

Kesinlikle öneririm yaklaşık 9.10 aydır kullanıyorum memnunum
sence parasını hakkediyormu sıfırmı tercih edeyim ikinci el mi ?

pençe tutuyorum ama v6 alacağım v8in şeklini hiç beğenmedim. sence parasını hakkediyor mu ?
Pençe tutuyorsan v8 al , avuç içi tutuyorsan v6

sence parasını hakkediyormu sıfırmı tercih edeyim ikinci el mi ?
benim elim büyük değil tam oldu bana, mousepad değiştim bence güzel, mchose ultra modellerinede bakabilirsin.

Şarj olarak ben yaklaşık günün 17 saati falan pc başında kullanıyorum hep 1000 hz de şarj full doluyken 4 gün falan gidiyor bilgin olsun

WhatsApp Görsel 2025-11-11 saat 15.15.49_192d1c10.webp

arkadaşın dediği skates sorununu duydum baya incelemelerde zamanlda değişirim beğenmezsem

şekli çok kötü duruyor ya otistik gibi duruyor
Şekline bakma eline nasıl oturuyorsa öyle al :D ben orjinal skatez kullanıyorum memnunum

benim elim büyük değil tam oldu bana, mousepad değiştim bence güzel, mchose ultra modellerinede bakabilirsin.

Şarj olarak ben yaklaşık günün 17 saati falan pc başında kullanıyorum hep 1000 hz de şarj full doluyken 4 gün falan gidiyor bilgin olsun

Alıntıyı görüntüle
bu hangi renk beyaz sararmışmı

Şekline bakma eline nasıl oturuyorsa öyle al :D ben orjinal skatez kullanıyorum memnunum
kanka normal kullanımda mouseyi avuçla tutuyorum oyunlarda rolleniyorum pençe tutuyorum ama pençe tutunca daha iyi oynuyorum ama v8 almam ya şekli moralimi bozar birde 3k verip beğenmezsem kullanmam atarım kenara wraith bence keyfi iadede yapmıyor elim 18 cm miş v6 rahat olmazmı

Geri