K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,120
aldınız mı bu kazığıhocam maks 60 k işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
toplayalım bir şeyler9070xt sistem alınıyor bu paraya
aldınız mı bu kazığıhocam maks 60 k işte
toplayalım bir şeyler9070xt sistem alınıyor bu paraya
Halletcezaldınız mı bu kazığı
toplayalım bir şeyler
bu sistemler bile uygun fiyatlımı şüphelide örnek olarak attımbi filtreleme yaptım neredeyse aynı sistem 15k daha ucuza çıktı max 2dk sürdü,
Alıntıyı görüntüle
Kralbi filtreleme yaptım neredeyse aynı sistem 15k daha ucuza çıktı max 2dk sürdü,
Alıntıyı görüntüle
almadımaldınız mı bu kazığı
toplayalım bir şeyler
Kral filtreleme dediğin benim sistemde 32gb ram var ryzen 5 7600 var samsung 990 pro var senin parçalarına bak nasıl bir filtreleme bu?bi filtreleme yaptım neredeyse aynı sistem 15k daha ucuza çıktı max 2dk sürdü,
Alıntıyı görüntüle
Halletcez
attığım sisteme bir göz atınKral
almadım
Kral filtreleme dediğin benim sistemde 32gb ram var ryzen 5 7600 var samsung 990 pro var senin parçalarına bak nasıl bir filtreleme bu?
Hocam 60 k lık sisteme 7500f düşük gelmezmi ileriye dönük alıyorum gta6 için falan![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ramden 2 tane alın PSU 9070xt ye yetiyor 317w tüketiyor 9070xt (hem 2k da hem 1080p de) işlemci 65w geri kalan 100w de 482w falan olur muhtemelen soğutucu da yeter 7500f e
attığım sisteme bir göz atın
bu çıkıyor 60 bin liraya 7600 ile eş değer bu işlemcilerHocam 60 k lık sisteme 7500f düşük gelmezmi ileriye dönük alıyorum gta6 için falan
Reis eyvallah onlar varda dengeli bir sistem değil, gitmiş 990 pro koymuş frisby psu var kasada 120mm James Donkey var, anakart desen en ucuzu en giriş seviyesi.Kral
almadım
Kral filtreleme dediğin benim sistemde 32gb ram var ryzen 5 7600 var samsung 990 pro var senin parçalarına bak nasıl bir filtreleme bu?
en temel şeyleri filtreledim, ekran kartı işlemci fln, o ssd yide 10k ya almak için kazıklanmaya yemin etmen lazım, işlemcide 7500f ile 7600 arasında fark yok diyim yaniKral filtreleme dediğin benim sistemde 32gb ram var ryzen 5 7600 var samsung 990 pro var senin parçalarına bak nasıl bir filtreleme bu?
hocam öncelikle beni yanlış anlama ama ram ve kasanın markası çok kötü üstüne üstlük psu kasaya dahil ve kasanın markası kötü güvenilemez, ayrıca bu fiyatlara 9070xtli sistem toplayabilirsin 5060ti'ın kat ve kat üstü. ram ve kasanın markasından kurtul ve amd ekran kartına yönel bu zamanda rtx 5000 serisi alınmaz direk fiyatına değmiyor.
Reis eyvallah onlar varda dengeli bir sistem değil, gitmiş 990 pro koymuş frisby psu var kasada 120mm James Donkey var, anakart desen en ucuzu en giriş sevi
Hocam ben bi kerelik alıcam dahada almicam nvidia almak istiyorum parçalarım çok kötüyse siz önerin banahocam öncelikle beni yanlış anlama ama ram ve kasanın markası çok kötü üstüne üstlük psu kasaya dahil ve kasanın markası kötü güvenilemez, ayrıca bu fiyatlara 9070xtli sistem toplayabilirsin 5060ti'ın kat ve kat üstü. ram ve kasanın markasından kurtul ve amd ekran kartına yönel bu zamanda rtx 5000 serisi alınmaz direk fiyatına değmiyor.
hocam ben çok anlamıyorum önüme gelenleri aşşağı yuksrı koydum sen önerirmisin bana?Reis eyvallah onlar varda dengeli bir sistem değil, gitmiş 990 pro koymuş frisby psu var kasada 120mm James Donkey var, anakart desen en ucuzu en giriş seviyesi.
Hazır sistem mi istiyorsun hocam? Parça parça toplamak yerine.Hocam ben bi kerelik alıcam dahada almicam nvidia almak istiyorum parçalarım çok kötüyse siz önerin bana
hocam ben çok anlamıyorum önüme gelenleri aşşağı yuksrı koydum sen önerirmisin bana?