59K lık sistemim sizce nasıl

Hocam ben bi kerelik alıcam dahada almicam nvidia almak istiyorum parçalarım çok kötüyse siz önerin bana

hocam ben çok anlamıyorum önüme gelenleri aşşağı yuksrı koydum sen önerirmisin bana?
üstten attığım sisteme bakarmısınız

Hazır sistem mi istiyorsun hocam? Parça parça toplamak yerine.
Mümkünse ince hesaptan hazır sistem olsun hocam nvidia ssd olarak samsung 990 pro olsun ona uyumlu kasası anakartı nedir çok bilmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstten attığım sisteme bakarmısınız
Baktım ama hocam ekran kartı olarak nvidia düşünüyorum

Mümkünse ince hesaptan hazır sistem olsun hocam nvidia ssd olarak samsung 990 pro olsun ona uyumlu kasası anakartı nedir çok bilmem

990 pro istemenin özel sebebi mi var hocam? Render vs?

sırf oyun amaçlı ise AMD alınması daha doğru niye 9070xt gibi bir kart almak varken 5070 alasınız

Ekler

• Screenshot_20251119_005054.webp
    Screenshot_20251119_005054.webp
    42.7 KB · Hit: 5
  • Screenshot_20251119_005043.webp
    Screenshot_20251119_005043.webp
    43 KB · Hit: 4
Hocam render falan yoksa boş ver o kadar para vermeye gerek yok, onun yerine işlemci anakart falan yükseltirsin.
Hocam ana kartda işlemcide yüksek olsun zaten diyorumda ince hesaptan 60k lara kadar çıkarım ama ssdsi çok hızlı olsun istiyorum fark yaratıcak seviyede

Hocam ana kartda işlemcide yüksek olsun zaten diyorumda ince hesaptan 60k lara kadar çıkarım ama ssdsi çok hızlı olsun istiyorum fark yaratıcak seviyede
hocam dram ve gen4 olduktan sonra hızları düzgün seviyede fark yok. İncehesap şu an bende açılmıyor nedense kaldı öyle açılırsa bakcam.

hocam o hızı siz fark edemezsiniz anakart ve işlemcide yeterli

hocam o hızı siz fark edemezsiniz anakart ve işlemcide yeterli
Hocam o zaman bana sağlamından toplarmısınız ince hesaptan taksit yaptırıp alıcam çünkü

Hazır sistem almayın lütfen kendiniz tek tek toplayın pişman olmazsınız
Hocam taksit ile alıcam

hocam dram ve gen4 olduktan sonra hızları düzgün seviyede fark yok. İncehesap şu an bende açılmıyor nedense kaldı öyle açılırsa bakcam.
Tamamdır hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler beklemedeyim

Hocam o zaman bana sağlamından toplarmısınız ince hesaptan taksit yaptırıp alıcam çünkü

Hocam taksit ile alıcam

Tamamdır hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler beklemedeyim
topladım ya zaten hocam dinlemediniz ki beni

ramden 2 tane alın PSU 9070xt ye yetiyor 317w tüketiyor 9070xt (hem 2k da hem 1080p de) işlemci 65w geri kalan 100w de 482w falan olur muhtemelen soğutucu da yeter 7500f e

attığım sisteme bir göz atın
buyurun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,633
Üyeler
184,811
Son üye