🔥İndirim XIAOMI AX3000T wifi6 Router 1.497 TL Openwrt Destekli

Repeater(genişletici) olarak kurabilirsin. Evin ortasına veya odana yakın bir yere çekip kablo da uzatabilirsin. Bu tarz ürünlerdeki antenlerin Db yüksek olacağı için bağlantı daha stabil olur. 5ghz bağlantı kurabilirsen kayıpsız bir hız mümkün. Router'ın görseldeki hızı alacaktır. Kablo ile bu hıza ulaşabilirsin ama repeater olarak wifi bağlanırsan 2. ağ olacağı için yavaşlayabilir. Denemek lazım.
tam anlamadım ama şimdi tam koridorun ortasında prizli müsait bi konum var buraya hangi ürünü almam lazım link atabilirsen çok güzel olur örneklerine de bakarım

tam anlamadım ama şimdi tam koridorun ortasında prizli müsait bi konum var buraya hangi ürünü almam lazım link atabilirsen çok güzel olur örneklerine de bakarım
Herhangi bir wifi 6 ve yukarısı router işini görür. Özellikle repeater aramana gerek yok. Konudaki xiaomi'yi de kullanabilirsin.

Herhangi bir wifi 6 ve yukarısı router işini görür. Özellikle repeater aramana gerek yok. Konudaki xiaomi'yi de kullanabilirsin.
kablolu bişi kullanamam, modemimde port yeri yok hepsi mecburi dolu yer açamam o yüzden kablosuz bir cihaz sordum wifi 5 modemimde 4 port var diye kullanabiliyordum wifi 6'da 3 port koymuşlar

Son düzenleme:
kablolu bişi kullanamam, modemimde port yeri yok hepsi mecburi dolu yer açamam o yüzden kablosuz bir cihaz sordum wifi 5 modemimde 4 port var diye kullanabiliyordum wifi 6'da 3 port koymuşlar
Kablosuz bir ağı alıp başka bir ağ oluşturmak veya aynı ağı genişletmek hızı yarıya düşürür. 2 cihaz arasında 5ghz bağlantıda kursan 1000 yerine 500mbps olur.

Kablosuz bir ağı alıp başka bir ağ oluşturmak veya aynı ağı genişletmek hızı yarıya düşürür. 2 cihaz arasında 5ghz bağlantıda kursan 1000 yerine 500mbps olur.
500'de yeter aslında gibi düşünüyorum kesinti yaşatmasın yeter 1000 için kesin kablolu bir cihaza ihtiyacım olacaksa yapabileceğim bir şey yok ona.500 için nasıl bir cihaz kullanmalıyım link atabilir misiniz

500'de yeter aslında gibi düşünüyorum kesinti yaşatmasın yeter 1000 için kesin kablolu bir cihaza ihtiyacım olacaksa yapabileceğim bir şey yok ona.500 için nasıl bir cihaz kullanmalıyım link atabilir misiniz
Önceki mesajlarla bu soruya cevap aynı.

Konunun başlığında bir ürün var. Xiaomi ax3000t. Görememek zor. :cool: O veya onun özelliklerinde bir ürün almalısın.
ona benzer bir ürün almam gerektiğini ben de anladım spesifik öneri istemiştim bilmiyorsanız bilmiyorum demek ayıp bişi değil: bi de bune :cool:

Hocam modem bugün gelecekmiş openwrt kuruluyor mu deneyip yapayım da nasıl kuruluyor bu openwrt

Geri