NetSpeed iyi mi? şuan alınır mı ?

anil4845

80+
Reaksiyon skoru
8
Bugün netspeede kayıt oldum ve aboneliğimi başlatttım şuanki 35 mbps dowload 3 mbps de upload olan limitsiz interneti aldım sizce iyi mi? yaptım lütfen söyleyinnn

Turknettse alabidiğin kadar hız 75 lira ancak piyasanın çoğuna göre gayet iyi bir paket almışsın hayırlı olsun

aa tamamdır çok mutlu ettiniz beni teşekkür ederim yorumlarınız içinn ☺☺

Bugün netspeede kayıt oldum ve aboneliğimi başlatttım şuanki 35 mbps dowload 3 mbps de upload olan limitsiz interneti aldım sizce iyi mi? yaptım lütfen söyleyinnn
Aynı fiyata 6 download 0.6 upload alıyorum ( Türk Telekom ). Sizin tarifeniz harika olmuş.

İlk zamanlar memnuniyet için hız değerleri yüksek tutulup daha sonra düşebiliyor. Kesilme, kopma var mı onu senin test etmen lazım. Her ilin, ilçenin, mahallenin alt yapısı farklı. Hatta bina kablolamaları bile çok önemli. Sorun durumunda mutlaka arıza kaydı oluşturup çözülmesini sağlatmalısın. Alt yapı Türk Telekom'a ait.

İlk zamanlar memnuniyet için hız değerleri yüksek tutulup daha sonra düşebiliyor. Kesilme, kopma var mı onu senin test etmen lazım. Her ilin, ilçenin, mahallenin alt yapısı farklı. Hatta bina kablolamaları bile çok önemli. Sorun durumunda mutlaka arıza kaydı oluşturup çözülmesini sağlatmalısın. Alt yapı Türk Telekom'a ait.
anladım sağol yazdıkların için ben bağlanınca tekrardan buraya atarım performansınıı :)

yaklaşık iki haftadır bir sürü kesilme oldu bazıları 2 saat sürdü gün içinde 15-20 defa gidip gelmeler yaşandı bu yüzden ben türknete geçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,032
Üyeler
189,025
Son üye
JamesMcgill
Geri