Transfer merkezinde çalışılır mı?

Tommy09

80+
Reaksiyon skoru
22
Bilinen bi firmanın kargo transfer merkezinde depo elemanı olarak işe başlayacağım. İşin yapılır mı veya yapılmaz mı olduğunu işe girdikten sonra araştırmak aklıma geldi bunun sebebini işsiz ve parasız kalmayı iliklerime kadar hissettiğimden olduğunu düşünüyorum. Sizce yapılacak bir iş mi? 3 gün sonra işi bırakanları okudum sormak istedim.

Agır ve zorlayıcı iştir. Ama işi kolaylaştıracak kadar kafan çalışıyorsa zevkle yaparsın.

İlk günden işi bıraktım, 9 saat ağır hafif demeden kamyon arkasına kargo yerleştirdim. İlk günden en zor işi verdiler ve şu an belimi ve bacaklarımı hissetmiyorum, hissetmiyorum derken belim zaten kilit bacaklarımda inanılmaz ağrıyor. Eğer benim bi hayatım var ve bence akıllı bi insanım diyorsanız sakın ama sakın böyle bir yerde çalışmayı seçmeyin.

İlk günden işi bıraktım, 9 saat ağır hafif demeden kamyon arkasına kargo yerleştirdim. İlk günden en zor işi verdiler ve şu an belimi ve bacaklarımı hissetmiyorum, hissetmiyorum derken belim zaten kilit bacaklarımda inanılmaz ağrıyor. Eğer benim bi hayatım var ve bence akıllı bi insanım diyorsanız sakın ama sakın böyle bir yerde çalışmayı seçmeyin.
Hangi firma ?

bende 3 4 gun gittim gunlugu 900 liraya zor is devamli yapilacak bi is degil

Geri