Steam profilimi nasıl güzel bir hale sokarım

item satıştaki iyimiş onu alıyımmı
Puan ihtiyacınız varsa alın ben almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende yaptım ama olmadı
document.getElementsByName("image_width")[0].value = 1000;
document.getElementsByName("image_height")[0].value = 1;
konsola bu kodları yazın.Kodları kopyalamazsa (allow pasting)yazın tekrardan deneyin

Alıntıyı görüntüle

çizim ekledim ama burada gözükmüyor 2900e yakın puan var ne yapabilir siyah tonlar olabilir veya mor

3. senesini doldurmuş bir rehberim var biraz amatör ve bazı değişiklikler olabilir ama iş görür diye düşünüyorum

3. senesini doldurmuş bir rehberim var biraz amatör ve bazı değişiklikler olabilir ama iş görür diye düşünüyorum
10 seviye oldum şimdi

istediğimiz bir oyunu oynatıp kart düşürme uygulaması var mı sadece tek oyun için

Alıntıyı görüntüle

çizim ekledim ama burada gözükmüyor 2900e yakın puan var ne yapabilir siyah tonlar olabilir veya mor
2900e yakın puanla pek bi sey yapamazsın.
10k puan kasıp dying light profili al önce. Bu saydam profile izin vercek. Sonrasında bir tema seçip ona göre uğraş. Örnek olarak kendi profilim;
1763498641064.webp

10 seviye oldum şimdi

istediğimiz bir oyunu oynatıp kart düşürme uygulaması var mı sadece tek oyun için
idle master vardı önceden halen duruyorsa oradan tek uygulama seçip açabilirsiniz

2900e yakın puanla pek bi sey yapamazsın.
10k puan kasıp dying light profili al önce. Bu saydam profile izin vercek. Sonrasında bir tema seçip ona göre uğraş. Örnek olarak kendi profilim;
Alıntıyı görüntüle
10k puan 80 tl diyor item satışta alırsam oluyormu öyle bir şey yani puan gelebiliyormu

idle master vardı önceden halen duruyorsa oradan tek uygulama seçip açabilirsiniz
denerim

1763499349122.webp

şuanlık şöyle bişey yaptım nasıl

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geri