pahalı bir sistem olmuşAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Belçikadaki arkadaşa topluyoruz sistem size nasıl bir sıkıntı var mı?
Oradaki hazır sistemler bizdeki gibi değil yeterli bilgi aktarılmıyor. Mediamarkt çeki var arkadaşın sadece oradan alabiliyor. Hazır sistemler 200 euro vs daha ucuz bazı özellikler daha iyi gibi ama hangi ssd takılı hızları ne bilmiyorsun ekran kartı markası belli değil. Kesin bi bilgi aktarımı yok.pahalı bir sistem olmuş
5060Tİ bu sistem şuan ama bi bakayım ve arkadaşım işlemci tabanlı oyunları genelde oynuyor kendisi istedi özellikle işlemci güçlü olsun diyeİşlemci 7800x3d düşürüp rtx 5070 daha iyi olur
Sadece mediamarkt üzerinden alabiliyoruz çek verecekler. Orada varsa bu parçalar bakıyım
TL yapma burda alma imkanımız olsa çok daha iyisi toplanırdı muhtemelen ama oradan alınacak mecbur98 bin TL ekran kartı 5060 Ti daha ne olsun. Ver siparişi, o değil de ekonomimiz harbi iyiymiş
hazır sisteme gerek yok orada da illaki bir akakçe gibi site olur onu bana atarsanız sise sistem toplamaya çalışırımOradaki hazır sistemler bizdeki gibi değil yeterli bilgi aktarılmıyor. Mediamarkt çeki var arkadaşın sadece oradan alabiliyor. Hazır sistemler 200 euro vs daha ucuz bazı özellikler daha iyi gibi ama hangi ssd takılı hızları ne bilmiyorsun ekran kartı markası belli değil. Kesin bi bilgi aktarımı yok.
Dediğim gibi sadece mediamarkt be den alınacak çek verecekleri için ve bildiğim bir site yok dedi arkadaşım.hazır sisteme gerek yok orada da illaki bir akakçe gibi site olur onu bana atarsanız sise sistem toplamaya çalışırım
tamamdır ben bir bakayım tekrardanDediğim gibi sadece mediamarkt be den alınacak çek verecekleri için ve bildiğim bir site yok dedi arkadaşım.
Şart değil ama sistemi ben topladığım da 4 5 parça beyazdı kalanı da beyaza çevirdim bilerek. Güzel oldu diye düşünüyorumtamamdır ben bir bakayım tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ha bir de beyaz olması şart mı?