Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Bütçe
2000
Screenshot_1.webp
Screenshot_2.webp

Screenshot_4.webp
Screenshot_3.webp

Belçikadaki arkadaşa topluyoruz sistem size nasıl bir sıkıntı var mı?

pahalı bir sistem olmuş
Oradaki hazır sistemler bizdeki gibi değil yeterli bilgi aktarılmıyor. Mediamarkt çeki var arkadaşın sadece oradan alabiliyor. Hazır sistemler 200 euro vs daha ucuz bazı özellikler daha iyi gibi ama hangi ssd takılı hızları ne bilmiyorsun ekran kartı markası belli değil. Kesin bi bilgi aktarımı yok.

İşlemci 7800x3d düşürüp rtx 5070 daha iyi olur
5060Tİ bu sistem şuan ama bi bakayım ve arkadaşım işlemci tabanlı oyunları genelde oynuyor kendisi istedi özellikle işlemci güçlü olsun diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD Tikla

Aio Tikla

Sistemin komple Beyaz olmasi sart sanirim
Sadece mediamarkt üzerinden alabiliyoruz çek verecekler. Orada varsa bu parçalar bakıyım

98 bin TL ekran kartı 5060 Ti daha ne olsun. Ver siparişi, o değil de ekonomimiz harbi iyiymiş
TL yapma burda alma imkanımız olsa çok daha iyisi toplanırdı muhtemelen ama oradan alınacak mecbur

Oradaki hazır sistemler bizdeki gibi değil yeterli bilgi aktarılmıyor. Mediamarkt çeki var arkadaşın sadece oradan alabiliyor. Hazır sistemler 200 euro vs daha ucuz bazı özellikler daha iyi gibi ama hangi ssd takılı hızları ne bilmiyorsun ekran kartı markası belli değil. Kesin bi bilgi aktarımı yok.
hazır sisteme gerek yok orada da illaki bir akakçe gibi site olur onu bana atarsanız sise sistem toplamaya çalışırım

hazır sisteme gerek yok orada da illaki bir akakçe gibi site olur onu bana atarsanız sise sistem toplamaya çalışırım
Dediğim gibi sadece mediamarkt be den alınacak çek verecekleri için ve bildiğim bir site yok dedi arkadaşım.

7800x3d de kötü değil yani hocam 5060ti 16 yerine 5070 12 yada 5070 ti 16 GB kat kat daha iyidir yani performans açısından

Dediğim gibi sadece mediamarkt be den alınacak çek verecekleri için ve bildiğim bir site yok dedi arkadaşım.
tamamdır ben bir bakayım tekrardan

ha bir de beyaz olması şart mı?

tamamdır ben bir bakayım tekrardan

ha bir de beyaz olması şart mı?
Şart değil ama sistemi ben topladığım da 4 5 parça beyazdı kalanı da beyaza çevirdim bilerek. Güzel oldu diye düşünüyorum

Geri