🔥İndirim 🔥Oral-B Vitality Pro Elektrikli Diş Fırçası (999TL)🔥

https://amzn.eu/d/fJmz2Z4

999TL

Oral-B Vitality Pro Mavi Elektrikli Diş Fırçası, 1 Diş Fırçası Başlığı, Braun Tasarımı
Alıntıyı görüntüle
iki ay evvel 800e aldım amazondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diş etlerin kanadıysa iyiye işaret zamanla azalıyor kanama
ek olarak ilk zamanlar diş eti kanamam oldu ama zamanla azaldı şuan sıfıra indi ve sıradan diş firçalarına oranlar daha iyi temizlik sağladığını hissedebiliyorum

indirimde 999a düşmüştü, markaya özel 1000/250 indirim + uygulama %20 indirimi + vodafone 400/200 kodu hepsi birleşip 450-500e düşüyordu

1763575659782.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: S4N0
diş etlerin kanadıysa iyiye işaret zamanla azalıyor kanama
Hocam hiç bir zaman azalmadı, diş etlerime değdirmeden yapıyordum özenerek hem. Her seferinde diş macunu kıpkırmızı oluyordu.
10 20 tl ye nerede diş fırçası satılıyor hadi diyelim satıldı emin el dandiğinde dandiğidir diş kardeşim bu gençsen ve önem vermiyorsan ileride anlarsın kıymetini . Kesinlikle diş fırçası ile bir tutulacak bir ürün değil bilmeyen kişileride yanlış yönlendirmeyin lütfen . Aynı şekilde kullandığın diş macunuda önemli masraf diyip geçmeyin katılan olur olmaz ama bana göre önemli bir konu .

Migros/Bim/A101 gibi mağazalarda çok kolay bulabilirsin. Bunun için evden çıkman gerekiyor, eğer çıkmıyorsan amazonda Colgate tanesi 27 ₺ şuanda. Marka takıntısı yapmayada gerek yok yerli üretimler gayet iyi ve çoğu bilindik markaya private label / fason üretim yapıyorlar.

1763615548640.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,159
Üyeler
185,228
Son üye
cordelio1912
Geri