🔥İndirim Linsoul BFCM İndirimleri!!!

Hocam Moondrop Space Travel 2 modelini TR de stokları varken gözüme kestirmiştim ama yetişemedim şu an 24 dolar önerir misiniz? Redditte denk geldiğim konuda biraz arada kalmış bir kulaklık. Bir de aktif olarak KZ Castor kullanıyorum rekabetçi oyunlarda biraz eksiklik hissettiriyor 7HZ x Crinacle Zero: 2 bunu karşılar mı redditte F/P olarak beğenilmiş.

hocam sizce hangi eartipi almalıyım?
bir de sence supermix 4 için dac gerekli mi? moondrop echo a kullanıyorum yeter mi?
Yeterli olur echo a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Moondrop Space Travel 2 modelini TR de stokları varken gözüme kestirmiştim ama yetişemedim şu an 24 dolar önerir misiniz? Redditte denk geldiğim konuda biraz arada kalmış bir kulaklık. Bir de aktif olarak KZ Castor kullanıyorum rekabetçi oyunlarda biraz eksiklik hissettiriyor 7HZ x Crinacle Zero: 2 bunu karşılar mı redditte F/P olarak beğenilmiş.
En çok satılan modellerden biri bence alınır o fiyata 7HZ

amazonda 2200 liraya satıyor ama bana pahalı geldi. ben de linsoulda space travel 2 ultrayı gözüme kestirdim ama alsam mı bilemedim. spor yaparken kullanmak için kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var kablolu ile çok zor oluyor çünkü

Selam beyler konuyu yeni gördüm bende anlarım IEM'lerden sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Yok sahnesi küçük Simgot EW200 alırsan wallhack sanarlar seni.

Supermix 4 mü yoksa em6l mi çok arada kaldım. Fps oyunları için alıcam çoğu yerde em6l çok daha iyi demişler baya karıştı.
Hocam neyi karıştı acaba ? Supermix 4 çok daha iyi ? Sırf sahnesi biraz daha iyi diye EM6L alınmaz. Kopuyor o kulaklık. Redditte bir suru kopma konusu var.

Dunus s&s pre order olarak gözüküyor şimdi ben bu üçünü alsam ayrı ayrı mı yoksa 1 hafta sonra toplumu gönderirler ?

Hocam peki yılbaşına kadar beklenir mi yoksa şu an fiyatlar iyi mi? Belki yılbaşında tekrar kupon ve indirim gelir.
Fiyatlara bakmadım EW200 ne kadar ? Normalde 40 dolar. Baktım şimdi bindirim yapmışlar da yine de iyi 40 dolara. Yılbaşinda gümrükle ilgili sürpriz olabilir alınır bence ama tabii ki size kalmış.

Hocam neyi karıştı acaba ? Supermix 4 çok daha iyi ? Sırf sahnesi biraz daha iyi diye EM6L alınmaz. Kopuyor o kulaklık. Redditte bir suru kopma konusu var.
bence direk qdc girişi olan iemler alınmaz. hangisini aldıysam bir kaç aya kırdım. 0.78mm'nin gözünü seveyim

Aldım bakalım. Umarım geçer gümrükten

Ekler

• 1000028891.webp
    1000028891.webp
    44.1 KB · Hit: 23
Dostum boşuna denemeseydin keşke millet geçen patladı. Çok yakın bir arkadaşın varsa TRN Black Pearl ile diğer şeyleri ayırırdın. Umarım gümrükten geçer. TRN Black Pearl manyak iyi.
En son nicehck nk1 max aldım geçti. Wwe ile geliyorsa çok sıkıntı olmuyor veya mail atarım ayrı olarak gönderirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,180
Üyeler
184,901
Son üye
alper011
Geri