🔥İndirim Linsoul BFCM İndirimleri!!!

black friday presale eventi başlamış hocam
1 dolara 25 dolarlık, 2 dolara 50 dolarlık kupon satıyorlar.
11 dolar verip almıştım şimdi 2 dolara satıyorlar işe bak

@Berkay066 hocam sen de konuyu düzenle istersen
simdi bedavaya satiyolar uye olunca bikac etkinlikle 200 point veriyo zaten site 2 dolar ediyo o da

Hocam 200 point nasıl alıyoruz, tarif eder misiniz?
1763457698268.webp

earn credits kismindan bikac sayfaya yonlendiriyor sonra puanlari kupona donusturmek sizin elinizde baska kuponlarla kullanilmiyor bu donusturulen kuponlar

BFCM indirimlerinden kod alıp eline ulaşan var mı? Bana hala göndermediler.

Supermix 4 mü yoksa em6l mi çok arada kaldım. Fps oyunları için alıcam çoğu yerde em6l çok daha iyi demişler baya karıştı.

Supermix 4 mü yoksa em6l mi çok arada kaldım. Fps oyunları için alıcam çoğu yerde em6l çok daha iyi demişler baya karıştı.
Redditte em6l önermişler fps oyunları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunları almayı düşünüyorum. 4.4mm ile 3.5mm arasında fark var mı?

Ekler

• 1000028878.webp
    1000028878.webp
    49.1 KB · Hit: 22
Redditte em6l önermişler fps oyunları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunları almayı düşünüyorum. 4.4mm ile 3.5mm arasında fark var mı?
4.4mm daha iyi gurultu dayanıklılık kanal ayrımı vb. olarak daha iyi ama dikkat edin dac da 4.4mm desteği var mı diye

Bu arada aynı dac ı şuanda ben araştırıyordum redditten gördüm supermix 4 için önermişler. Sizce nasıl alınır mı?

Em6l kullanıyorum. Profesyonelce yorum yapamam ses kalitesi konusunda, daha önce iem de kullanmadım ama kafa üstü kulalıklar kadar kaliteli bir sesi var. Creative soundblaster g6 dac ile kullanıyorum. Net ses dışında fps oyunlarında sesin konum olarak nereden geldiği hissiyatını çok iyi veriyor. Yalnızca fps de değil, battle royale oyunlarda haritanın konumuna kadar ses tahminlemesini doğru yapabiliyorum. Daha öncesinde sony inzone buds, razer hammerhead pro hyperspeed gibi kaliteli true wireless kulaklıklarda kullandım sırf kablo görmemek için ama em6l den sonra kabloya katlanabiliyorum artık o derece keyifli

4.4mm daha iyi gurultu dayanıklılık kanal ayrımı vb. olarak daha iyi ama dikkat edin dac da 4.4mm desteği var mı diye

Bu arada aynı dac ı şuanda ben araştırıyordum redditten gördüm supermix 4 için önermişler. Sizce nasıl alınır mı?
Baya kişi önermiş alınır bence moondrop dawn pro alternatifi

Em6l kullanıyorum. Profesyonelce yorum yapamam ses kalitesi konusunda, daha önce iem de kullanmadım ama kafa üstü kulalıklar kadar kaliteli bir sesi var. Creative soundblaster g6 dac ile kullanıyorum. Net ses dışında fps oyunlarında sesin konum olarak nereden geldiği hissiyatını çok iyi veriyor. Yalnızca fps de değil, battle royale oyunlarda haritanın konumuna kadar ses tahminlemesini doğru yapabiliyorum. Daha öncesinde sony inzone buds, razer hammerhead pro hyperspeed gibi kaliteli true wireless kulaklıklarda kullandım sırf kablo görmemek için ama em6l den sonra kabloya katlanabiliyorum artık o derece keyifli
Çok teşekkürler, gayet faydalı oldu. Yüksek ihtimal ben de em6l de karar kılacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri