🔥İndirim AC1200 Mbps Dual Band USB 3.0 + Kuponla beraber 259,99TL

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
benim gibi uzun süredir n11 e girmediyseniz hesabınıza böyle kupon veriyor kuponla beraber 260tl bencee güzel fiyat ben alıyorum geçen indirimlerde kaçırmıştım bunu.
1763578853805.webp

Kardeşim için almıştım çabuk bozuldu garantisi yok gibi düşünün . Yerine bunu tavsiye ederim ;
Pc takıldığında flash bellek gibi görünüyor driver internet olmasada bu şekilde yükleyebiliyorsunuz .

Aynı modeli 2-3 sene önce falan Abdullah'ın önerisiyle almıştım. İş görüyor fakat sık sık kopmalar yaşanıyor, bir noktadan sonra parçalayıp camdan atasınız geliyor. Bence alınmaz.

Wifisi bozuk samsung smart tv var acaba onda çalılır mı?(android değil)
Kardeşim için almıştım çabuk bozuldu garantisi yok gibi düşünün . Yerine bunu tavsiye ederim ;
Pc takıldığında flash bellek gibi görünüyor driver internet olmasada bu şekilde yükleyebiliyorsunuz .

Wifisi bozuk samsung smart tv var acaba onda çalılır mı?(android değil)
Next vstel gibi satılan wifi adaptörlere benziyor ama daha önce tv de hiç denemedim böyle bir ürün o yüzden bir şey diyemeyeceğim .

Aynı modeli 2-3 sene önce falan Abdullah'ın önerisiyle almıştım. İş görüyor fakat sık sık kopmalar yaşanıyor, bir noktadan sonra parçalayıp camdan atasınız geliyor. Bence alınmaz.
aktif olarak kullanıyorum durum artık can sıkıcı bir noktaya gelmeye başladı , alternatif bir ürün biliyormusunuz hocam F/P

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,958
Üyeler
184,863
Son üye
VaseLine
Geri