link yok hocambenim gibi uzun süredir n11 e girmediyseniz hesabınıza böyle kupon veriyor kuponla beraber 260tl bencee güzel fiyat ben alıyorum geçen indirimlerde kaçırmıştım bunu.
Alıntıyı görüntüle
Kardeşim için almıştım çabuk bozuldu garantisi yok gibi düşünün . Yerine bunu tavsiye ederim ;
Pc takıldığında flash bellek gibi görünüyor driver internet olmasada bu şekilde yükleyebiliyorsunuz .![]()
Mercusys MU6H 650 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mercusys MU6H 650 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Next vstel gibi satılan wifi adaptörlere benziyor ama daha önce tv de hiç denemedim böyle bir ürün o yüzden bir şey diyemeyeceğim .Wifisi bozuk samsung smart tv var acaba onda çalılır mı?(android değil)
aktif olarak kullanıyorum durum artık can sıkıcı bir noktaya gelmeye başladı , alternatif bir ürün biliyormusunuz hocam F/PAynı modeli 2-3 sene önce falan Abdullah'ın önerisiyle almıştım. İş görüyor fakat sık sık kopmalar yaşanıyor, bir noktadan sonra parçalayıp camdan atasınız geliyor. Bence alınmaz.
Ben direkt modemden kablo çektim, problemi kökten çözdüm. Fiyatlarını bilmiyorum ama Keenetic'in ürünlerini beğeniyorum, uyguna bulabilirsen tavsiye ederim.aktif olarak kullanıyorum durum artık can sıkıcı bir noktaya gelmeye başladı , alternatif bir ürün biliyormusunuz hocam F/P