NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Hepsipaye iade aldıktan sonra istediğimiz karta iade alabiliyor muyuz hepsipaydeki parayı yoksa nkolay kartına mı geri iade edebiliyoruz sadece
karta iadede sadece nkolay var gelen kampanyadakini harcadıktan sonra çeksen bile gelen 1k yı alıyorlar . Hepsipayin kartından direk başka sitelerde harcama yapılıyormu bilmiyorum / denemedim

karta iadede sadece nkolay var gelen kampanyadakini harcadıktan sonra çeksen bile gelen 1k yı alıyorlar . Hepsipayin kartından direk başka sitelerde harcama yapılıyormu bilmiyorum / denemedim
O bakiyeyi hepsipay kartında kullanabiliyorsak iş yapar o zaman bir mesajında ilk iaden olması lazım gibi bir şey yazıyordu lazım mı öyle bir şey

O bakiyeyi hepsipay kartında kullanabiliyorsak iş yapar o zaman bir mesajında ilk iaden olması lazım gibi bir şey yazıyordu lazım mı öyle bir şey
İadeyi paye atmak yeterli ilk iade falan olmasına gerek yok en az 10 defa hb yi böyle kullanmışımdır . Öyle bişimi yazdım ben la :peepo2:

canlı görüşme gelmiyor otomatik kapanıyor..sorun bende mi ?

para gelirse ekleyip cevap verir misiniz alım yaptığınız linki de paylaşırsanız sevinirim işe yararsa çok güzel olur
hocam para şimdi kontrol ettim gelmiş, ben 2 tane ürün aldım
ve

bu ikisi 1080tl gibi bir şey yapıyor ona göre para yükledim içerisine kartın şimdi 1000tl yi yatırmışlar onunla da
20 dolarlık kod alıcam.
Siz dilerseniz direk 995tl yatırın karta kodu alın 995tl geri yatırsınlar gelen parayla da bunu tekrar alın, illa 1000tl harcamanıza gerek yok 500tl harcarsanız 500tl geri ödeme alıyorsunuz, ama max sınır 1000tl geri ödeme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,258
Üyeler
184,910
Son üye
icerman
Geri