Hepsipaye iade aldıktan sonra istediğimiz karta iade alabiliyor muyuz hepsipaydeki parayı yoksa nkolay kartına mı geri iade edebiliyoruz sadeceKayıt ol
Para yükle sanal karta
Harcama yap mcc kodu uygun sitelerde
Bu kadar
karta iadede sadece nkolay var gelen kampanyadakini harcadıktan sonra çeksen bile gelen 1k yı alıyorlar . Hepsipayin kartından direk başka sitelerde harcama yapılıyormu bilmiyorum / denemedimHepsipaye iade aldıktan sonra istediğimiz karta iade alabiliyor muyuz hepsipaydeki parayı yoksa nkolay kartına mı geri iade edebiliyoruz sadece
O bakiyeyi hepsipay kartında kullanabiliyorsak iş yapar o zaman bir mesajında ilk iaden olması lazım gibi bir şey yazıyordu lazım mı öyle bir şeykarta iadede sadece nkolay var gelen kampanyadakini harcadıktan sonra çeksen bile gelen 1k yı alıyorlar . Hepsipayin kartından direk başka sitelerde harcama yapılıyormu bilmiyorum / denemedim
İadeyi paye atmak yeterli ilk iade falan olmasına gerek yok en az 10 defa hb yi böyle kullanmışımdır . Öyle bişimi yazdım ben laO bakiyeyi hepsipay kartında kullanabiliyorsak iş yapar o zaman bir mesajında ilk iaden olması lazım gibi bir şey yazıyordu lazım mı öyle bir şey
Hepsipay kartında da kullanamıyorsun. Sadece Hepsiburadadaki alışverişlerde geçerliO bakiyeyi hepsipay kartında kullanabiliyorsak iş yapar o zaman bir mesajında ilk iaden olması lazım gibi bir şey yazıyordu lazım mı öyle bir şey
hocam para şimdi kontrol ettim gelmiş, ben 2 tane ürün aldımpara gelirse ekleyip cevap verir misiniz alım yaptığınız linki de paylaşırsanız sevinirim işe yararsa çok güzel olur
satıcılar farklı oluyor her satıcı farklı bir mcc koduna sahip olabilir satıcıya sormalısınızN11 de geçerli mi acaba
Hepsiburadadan ürün alsak gene sormamamız mı gerekiyor her satıcıya mcc kodunusatıcılar farklı oluyor her satıcı farklı bir mcc koduna sahip olabilir satıcıya sormalısınız