Yardım Tablet Yerine Laptop Almak Mantıklı Mı?

Hocam tablet için klavye,mouse ve dönüştürücü alacağım için bana saçma geliyor.İşletim sistemi farkı da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuma modu var mı?Not uygulamaları da ücretsizse güzel.
Klavyesi ile set olan modeller var onlara bakabilirsin evet işletim sistemi farkı var oyun oynayacam felan diyorsan windows şart diyorsan mecbur laptop alıcan. Ama ben not tutucam şarjı uzun gitsin dizi film izleyeyim diyorsan kesinlikle tabletteki rahatı laptopda bulamazsın şahsen kendim yurtta laptop açıp dizi film izlemek bile yük geliyordu bunu şarj aletiyle beraber okula kafelere taşımasıda dert

Hocam tablet için klavye,mouse ve dönüştürücü alacağım için bana saçma geliyor.İşletim sistemi farkı da var.

Okuma modu var mı?Not uygulamaları da ücretsizse güzel.
Samsung note var beleş. Okuma modundan kastın ekranın rengi falan değişmesi ise var ama hiç kullanmadım. Amoled olduğundan gözünü ağrıtmaz

Şarjı uzun gitsin klavye mouse derdiyle uğraşmayayım arada bi cs felan atarım dersen huawei matebook gibi olan modeldeki laptoplara bakmanı tavsiye ederim onlar daha ince hafif şarj aletleride type-c oluyor taşıması daha kolay

Tablet olarak bunu düşünüyorum fakat nedense bana çok dandik geliyor:

Laptop olarak ise bunu düşünüyorum fakat şarj ve not alma konusunda sıkıntı yaratıyor:
Siz ne önerirsiniz?Laptop daha mantıklı gibi duruyor.
Oyun oynamayı düşünmediğin için en mantıklısı tablet bence.Ama klavye ve mouse istiyorsan huawei matebook veya macbook air tarzı laptoplar daha mantıklı olabilir.Özellikle Macbook şarj konusunda uzun süre gidiyor ve ekranı da güzel dizi izlerken sarar.Ama ders odaklıysan en mantıklısı tablet olur.

Oyun oynamayı düşünmediğin için en mantıklısı tablet bence.Ama klavye ve mouse istiyorsan huawei matebook veya macbook air tarzı laptoplar daha mantıklı olabilir.Özellikle Macbook şarj konusunda uzun süre gidiyor ve ekranı da güzel dizi izlerken sarar.Ama ders odaklıysan en mantıklısı tablet olur.
Macbookların 60Hz çözünürlüğü ve IPS paneli olmasindan dolayı almak istemiyorum.Huawei'nin işlemcisi çok güçsüz.Tabletler arasında en iyi model Samsung Galaxy S11 duruyor da tam karar veremedim tablet ile laptop arasında.

Şarjı uzun gitsin klavye mouse derdiyle uğraşmayayım arada bi cs felan atarım dersen huawei matebook gibi olan modeldeki laptoplara bakmanı tavsiye ederim onlar daha ince hafif şarj aletleride type-c oluyor taşıması daha kolay
Huawei bir ara düşünüyordum fakat işlemci, yapay zeka,güncelleme açısından çok geride olduğu için tercih etmeyeceğim.

Samsung note var beleş. Okuma modundan kastın ekranın rengi falan değişmesi ise var ama hiç kullanmadım. Amoled olduğundan gözünü ağrıtmaz
Samsung Galaxy S11'i aldıktan sonra üniversite kazanıp laptopun zorunlu olduğunu söyleyip Oyun canavarı laptop aldırma işi :peepo1:

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Tablet olarak bunu düşünüyorum fakat nedense bana çok dandik geliyor:

Laptop olarak ise bunu düşünüyorum fakat şarj ve not alma konusunda sıkıntı yaratıyor:
Siz ne önerirsiniz?Laptop daha mantıklı gibi duruyor.
hocam dandik gelmek ne demek tam anlayamadım, tablet sevmiyorsunuz demek ki, tablet kullanmaktan hoşanmıyorsanız tabi ki laptop alın, iki ürünü aynı şekilde kıyaslamak baya saçma yani :D

hocam dandik gelmek ne demek tam anlayamadım, tablet sevmiyorsunuz demek ki, tablet kullanmaktan hoşanmıyorsanız tabi ki laptop alın, iki ürünü aynı şekilde kıyaslamak baya saçma yani :D
Hocam ekran çerçeve oranından dolayı kötü gözüküyor onu belirtmek istedim.

Hocam ekran çerçeve oranından dolayı kötü gözüküyor onu belirtmek istedim.
Anladım hocam, aldığınıza içinize sinmeyecek bir ürün almanızı istemem en mantıklı seçim laptop gibi duruyor sizin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,237
Üyeler
184,907
Son üye
crocodi
Geri